Az első dolog a képen, amit meglátsz elárulja álmodozó, vagy realista típus vagy


Az első dolog a képen, amit meglátsz elárulja álmodozó, vagy realista típus vagy



Elgondolkodtál-e valaha azon, hogy milyen típus vagy igazából? – Gyakorlatias, aki az elmének és az észérveknek hisz, vagy inkább egy intuitív, megérzéseire hallgató ember, akinek az ész szava mit sem ér? Az alábbi teszt segítségével most pontosan megtudhatod.


Vess egy pillantást az alábbi képre. Elsőként mi ragadta meg rajta a figyelmedet? Ez a banális észrevétel tárja ugyanis fel előtted a választ.


A citromfa


A képességed, ahogy ráérzel dolgokra, egyedi. Bizalommal hallgathatsz a belső hangodra, nem fog cserben hagyni. Megmondja, mit tegyél, melyik a helyes út, még ha logikusan ezt nem tudod mindig megmagyarázni.


Szintén a megérzésed figyelmeztet, ha negatív személy kerül a közeledbe, mint ahogyan ráérzel a rejtett manipulatív szándékokra és a rosszindulatra is. Mindig te vagy az első, aki megérzi a veszélyt. Döntéseid gyakran furcsák és égből pottyantak, de bízol az intuíciódban, ezért sosem habozol aszerint cselekedni.


Az asztal


Kielemző, analitikus elméd van, ezért mindent alávetsz a részletes elemzésnek, így kézben tarthatod a dolgokat. Képes vagy logikusan érvelni és gondolkodni.


A gondolatmeneted is egy szigorú logikus vonalat követ. A képet a teljes egészében látod: összegyűjtöd a tényeket, kielemzed azokat, majd levonod a helyes következtetést, ami a legjobb eredményhez vezet.

 

Mivel a megérzéseidnek nincs itt helye, jóval alaposabban kell megfigyelned és kielemezned az akadályokat és a lehetőségeket, ha el szeretnéd érni az álmaidat.


A csész

Nálad remekül kiegészíti egymást a ráció és az ösztön. Az éles látásod, megfigyelőképességed erős intuícióval párosul, így semmilyen apró részlet nem maradhat elrejtve előtted. Bármit észreveszel, ami körülötted történik, és amin a legtöbben általában átsiklanak.


Ez a dupla-képességed többféleképpen is a segítségedre van. Általa vívhatsz ki elismerést, és az emberek gyakran fordulnak hozzád tanácsért. Szeretsz segíteni másokon, de vigyáznod kell arra, hogy sose adj túl sokat magadból, mivelhogy az emberek visszaélhetnek vele, és áthúzhatják a számításaidat.


A sütemények


Gyakran hozol megfontolatlan, spontán döntéseket, még akkor is, ha a helyzet létfontosságú. Valahányszor így cselekszel, sosem gondolkodsz, hanem a szerencsére vagy a megérzéseidre hagyatkozol.


A helyes döntést meghozni, ilyen körülmények között, kizárólag a belső energiamező segítségével lehetséges. Ám ez neked nem mindig jön be, bizony gyakran elbuksz, mások javára. Szóval légy figyelmesebb, járj nyitott szemmel, vedd észre a rád leselkedő veszélyeket, főként ha olyan helyzetbe kerülsz, hogy újabb villám-döntést kell meghoznod.