.

Édesanya és gyermeke halt meg a Ceglédi balesetben. A sofőr kiszállt, és elkezdett elsétálni Buszmegállóba csapódott és elsodort hat embert egy kisbusz a Pest megyei Nyársapátnál.

Ahogy arról a Bors is beszámolt, tragédia történt a Pest megyei Nyársapátnál: buszmegállóba csapódott egy kisbusz. A kisbusz nem vette észre, hogy az előtte haladó autó megállt, és inkább elrántotta a kormányt, így azonban belehajtott a megállóba, ahol hat gyermek és egy anyuka állt.

A baleset következtében többen megsérültek, egy anyuka és fia a helyszínen életét vesztette. A helyszínre kettő mentőhelikopter és öt mentőautó érkezett, a helyszínelés jelenleg is zajlik.


 A sofőr a baleset után kiszállt, véresen arrébb ment  - megrázó vallomást tett egy szemtanú a ceglédi tragédiáról


A gyermekek közeli otthonaikból indultak volna Nagykőrösre iskolába. Az egyik, sérülést nem szenvedett kisfiú így mesélt a történtekről a Ceglédi Panorámának:

ÉPPEN A MEGÁLLÓBAN VÁRAKOZTUNK A TESTVÉREMMEL, AKIT FÉLRERÁNTOTTAM. LÁTTAM, HOGY A MÁSIK FIÚ VÉRZIK NAGYON, ALÁ TETTÜNK EGY TÁSKÁT. ÉN ELSZALADTAM A SZOMSZÉDOKHOZ, HOGY SZÓLJAK BALESET TÖRTÉNT.

Egy felnőtt volt közöttünk – egy hölgy – a baleset pillanatában, de sajnos ő nem élte túl. A sofőr a baleset után kiszállt, véresen távolabb ment a helyszíntől.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak