Hercegnőként temetik el a szegedi kislányt, akit egy teherautó gázolt halálra. Még korona is lesz a kicsi fején..


Hercegnőként temetik el a szegedi kislányt, akit egy teherautó gázolt halálra. Még korona is lesz a kicsi fején..



A hatéves Kiarát az édesanyja élettársának testvére éppen az óvodából vitte volna haza, amikor bekövetkezett a tragédia.

Adománygyűjtést indított a szegedi balesetben elhunyt kislány óvodája, hogy az édesanyja méltó módon eltemethesse őt. Mint azt a Bors is megírta: két héttel ezelőtt Kiarát az édesanya élettársának testvére hozta el az óvodából.

„Kiara játékos és életvidám kislány volt. Ezt már a bölcsődében észrevették, hiszen még a beteg gyerekekkel is szívesen játszott. Amikor az uzsonnásdobozába gyümölcsöt csomagoltam, mindig megkért, hogy adjak többet, mert a társait is meg szeretné kínálni” – mondta a Borsnak Bernát Zsuzsanna Beáta, a gyermek édesanyja, aki a tragédia óta sokat jár ki a baleset helyszínére.


A baleset után a sógornő telefonált, hogy siessen oda. A rendőrök először nem szerették volna a gyermekhez engedni, de látták rajta, hogy nem tudják visszatartani.

„Én magam is megpróbáltam újraéleszteni, de már hiába. Amikor megérkezett a halottaskocsi, betették őt, de még megengedték, hogy utoljára ránézzek a kislányomra. Mostanában a reggelek a legnehezebbek, mert állandóan az jut eszembe, hogy éppen most vinném az óvodába a kislányomat. Folyamatosan várom haza, mert nem tudom elfogadni, hogy ő nincs többet.

A kis Kiarát földbe temetik, mégpedig egy teljesen új sírhelyre.

”Hófehér ruhában és koronában temetjük el, és a koporsójába betesszük a kedvenc játékait, ruháit és kispárnáját„ – árulta el Zsuzsanna. Az édesanya úgy érzi, hogy a gyermeke igyekszik vele felvenni a kapcsolatot.

”Az első napon még azt mondtam, hogy nincs istenem, mert elvette tőlem a kislányomat, de az első éjszaka megjelent az ágyam mellett, és fogta a fülét, mert fájt neki. Vasárnap hajnali háromkor pedig felriadtam, mert rosszat álmodtam„ – mesélte Zsuzsanna.