Kiara az a 6 éves kislány, aki tegnap a zebra után átszaladt az úttesten, és halálra gázolta a teherautó. Kiderült, hogy telefonozás miatt..


Kiara az a 6 éves kislány, aki tegnap a zebra után átszaladt az úttesten, és halálra gázolta a teherautó. Kiderült, hogy telefonozás miatt..



 Egy tüneményes csodálatos szép kislány, a  6 éves szegedi Kiara vesztette életét a tegnapi balesetben. 

 Őszinte részvétem :( :'( És tisztelet a tűzoltóknak és rendőröknek akik... tudjátok... :'( :'( 💔 őket senki nem említi meg, pedig biztos nagyon megviselte őket is.


 Itt most a másodperc tört része alatt minimum két család élete ment tönkre! Részvétem a családnak és őszintén sajnálom a sofőrt is! Lehet soha többet nem tud a volán mögé ülni és a munkáját végezni! Tönkre ment az ő élete is azzal, hogy egy kisgyermek nem volt arra megtanítva, hogy nem szabad az úttest mellett kitépnie a kezét anyukája kezéből. Őszinte részvetem a családnak!


Pontosan úgy történt a szemtanúk elmondása szerint, hogy a sógórnő  vitte haza, és telefont nyomkodott közben. Aztán egy váratlan pillanatban kiszaladt az úttest irányába, ahol egy érkező teherautó úgy ütötte el, aki észre sem vette, hogy mi történt, hiszen magason ült nagyon, és a holttérbe szaladt elé a kislány. A sikítozó hozzátartozó miatt állt meg, és akkor vette észre, hogy elütötte, és átment rajta a több tonnás munkagéppel. A sofőr olyannyira rosszul lett, hogy hozzá is mentőt kellett hívni, és összeesett, amikor közölték vele, hogy meghalt a lány. Elájult, sokkot kapott, és azóta is megfigyelésen lehet.


Még egy nagyon erős indok, hogy NE TELEFONOZZ se vezetés, se sétálás közben. Mindig figyelj a gyermekedre!