Korda Gyuri bácsi: nem tudom, hogy hány unokám van!


Korda Gyuri bácsi: nem tudom, hogy hány unokám van!A Balázs Klári – Korda György házaspárnak soha nem született gyereke, mert - mint mondta Klárika - annyira felfokozott élettempó szerint élnek, hogy azt a gyereket egy bébiszitter nevelte volna fel. Annak pedig nem lett volna semmi értelme. Ez azonban nem azt jelenti, hogy gyerek nélkül élték volna az életüket. Klárika szinte a sajátjaként szerette Gyuri vér szerinti lányát, Juditot. Hétvégente náluk volt a kislány, akit Gyuri édesanyjával közösen neveltek. 

Klárika szinte barátnője volt a gyereknek. Aztán egy tragikus esemény, Korda György édesanyjának a halála mindent megváltoztatott. A kislány elhidegült az tőlük, és ma már semmiféle kapcsolat nincs a ma Kanadában élő Judit, és az édesapjáék között. Pedig valószínűleg azóta Korda György többszörös nagyapa, akinek az unokái Kanadában élnek, és akiknek a létezésükről semmit nem tud. Hogy hogyan lett ilyen hűvös a viszony apa és lánya között, arról Balázs Klári ezt mondta: „Szeretném tisztázni, hogy ez nem azért alakult így, mert megorroltunk egymásra, csak így hozta az élet. Semmilyen kapcsolat nincs köztünk, még Judit címe vagy telefonszáma sincs meg.”

Azt viszont eddig csak kevesen tudták, hogy a házaspárnak van egy nevelt lánya is, Alice. Ő Klárika nővérének a lánya, akit az édesapja mellett a Korda házaspár nevelt fel, miután az édesanyja Németországba költözött. Az énekesnő soha nem kürtölte ezzel tele a sajtót, és a világ legtermészetesebb dolgának tartotta, hogy kivegyék a részüket a nővére lányának a felneveléséből. Alice a szemük előtt, az ő segítségükkel nőtt fel, és a házaspár úgy tekint rá, mint a saját gyerekükre. Olyannyira, hogy a szállodájuk irányítását is ma már Alice végzi. A házaspár mindenben számíthat unokahúgukra, akárcsak annak a nagyfiára.

- Amikor a nővérem Németországba költözött, egy percig sem haboztunk, és egyértelmű volt, hogy segítjük Alice felnevelését. Gyurival együtt a saját lányunkként szeretjük őt, és nagyon büszkék vagyunk rá, mint ahogyan a jóképű egyetemista nagyfiára is. A srác nem csak hogy nagyon csinos fiú, de rendkívül értelmes, udvarias, tehetséges gyerek. Gyurival együtt nagyon szeretjük őt, és nekünk ő olyan, mintha az unokánk lenne. Viszont Alice és a fia egyáltalán nem szeretne szerepelni, teljesen hétköznapi életet élnek. Mi ezt tiszteletben tartjuk. Együtt vagyunk, jól vagyunk, szeretjük egymást,és igazi családként élünk. És ez a legfontosabb.