Kórházba került Balázs Klári, azonnal meg kellett műteni


Kórházba került Balázs Klári, azonnal meg kellett műteni



A beavatkozás szinte életmentő volt, az énekesnőnek ugyanis óriási fájdalmai voltak, ráadásul operáció nélkül akár le is bénulhatott volna. Férje, Korda György nagyon aggódott feleségéért, ráadásul be sem mehetett meglátogatni a lábadozó Klárikát.

– Olyan fájdalmaim voltak, hogy folyamatosan kapkodtam be a fájdalomcsillapítókat. Alig tudtam járni, levert a víz, és nagyon rossz volt a közérzetem, azt hittem, hogy elpusztulok. Végül év elején egy CT-vizsgálat során derült ki, hogy mi a baj – emlékezett vissza Klárika, aki félt a beavatkozástól, ám tudta, hogy nincs más lehetőség.

Az operációt tolni kellett a járványügyi helyzet miatt, de a karantén hónapjai alatt sem enyhültek az énekesnő fájdalmai, mostanra azonban szinte teljesen elmúltak, többek között egy csodakészítménynek hála- nyilatkozta az énekesnő a Blikknek– Dr. Papp Zoltán Attila műtött, akinek nagyon hálás vagyok. Közölte, hogy ez az egyetlen megoldás, ha nem műt meg, akkor lebénulhatok. Pszichésen is fel kellett készülni az operációra. Gyuri is nagyon féltett, nem volt könnyű időszak – magyarázta Klárika.

– Mélyaltatásban műtötték a gerincemet, egy 4 centiméter hosszú vágást ejtettek rajtam, az 5-6-os csigolyámnál a becsípődött, két ideggyököt nyomó sérvet kellett kiszabadítani. Egy órán át operáltak, ami nagyon jól sikerült. Amikor az altatás után magamhoz tértem, nagyon megnyugodtam, hogy jól vagyok, minden rendben. Másnap hajnalban már kibotorkáltam a mosdóba, amit ugyan nem lett volna szabad, de nem szerettem volna az ágytálat használni – nevetett az énekesnő.<p>&nbsp;</p>