Menyasszonyi ruhában áll a vőlegénye sírja felett..épp az esküvőjük napján


Menyasszonyi ruhában áll a vőlegénye sírja felett..épp az esküvőjük napján



Agyonlőtte a 22 éves menyasszony szerelmét egy Facebookos vásárló. Az oltár helyett menyasszonyi ruhában, a temetőbe ment a teljesen összetört nő!


Március 19-én lett volna Sara Baluch és Mohammad Sarifi esküvője, azonban nem sokkal a boldogító igen kimondása előtt szörnyű tragédia történt. A 24 éves férfi egy játékkonzolt adott el interneten, a vásárló a megbeszélt helyre viszont egy fegyverrel érkezett, és kegyetlenül fejbe lőtte Sarifit.

 

Sarap azonnal a kórházba rohant a megsebesült vőlegényéhez, ám a személyzet nem találta a rendszerben a 24 éves férfit, és rövid időn belül szembesülnie kellett a végzetes tragédiával: vőlegénye belehalt a sérüléseibe.

A támadó, a húszéves D’Marcus White egy pár tízezer forintos játékkonzolért képes volt tönkretenni a boldog szerelmesek induló családi életét. A lány azóta minden este a szerelmével álmodik, aki nem beszél hozzá, csak ott áll mellette, és védelmezően átöleli.


“Ott állt mellettem egész életemben, én pedig nem tudtam ott lenni, abban a végzetes pillanatban, hogy megvédjem a támadástól” – mondja zokogva a kétségbeesett ara.


A gyászoló menyasszony úgy döntött, hogy az esküvőjük napján felveszi a menyasszonyi ruhát, és kimegy a vőlegénye sírjához. A szívszaggató fényképeket a világhálón tette közzé, hogy tudassa mindenkivel egy ilyen erőszakos cselekedetet soha nem lehet sem feldolgozni, sem elfelejteni.

“Sarifi mindig mások boldogságát tartotta szem előtt, ő csak így tudott igazán boldog lenni. Nem érdemelte ezt, és mégis kegyetlen volt vele az élet” – mondta a menyasszony elcsukló hangon.