Nem elég, hogy megölte és megfojtotta barátnője 1 éves kislányát, még balesetnek is álcázta EZ az "ember"


Nem elég, hogy megölte és megfojtotta barátnője 1 éves kislányát, még balesetnek is álcázta EZ az "ember"



Balesetnek próbálta álcázni barátnője egyéves kislányának meggyilkoslását egy 23 éves michigani férfi.


Damian Garrett tavaly szeptember 17-én maradt kettesben az egyéves Skylar Pappleel, míg a kicsi édesanyja, Emma Buchholz elment egy rövid időre otthonról. A férfi nemsokkal később kétségbeesést színlelve hívta a mentőket, akiknek azt mondta, hogy a kislány fürdés közben beütötte a fejét és elájult a vízben. Garrett első vallomása szerint csupán pár percre hagyta magára a csöppséget a fürdőkádban, ekkor történt a tragédia.


A gyermek életéért küzdő orvosoknak azonban azonnal feltűnt, hogy az egyéves fején keletkezett súlyos sérüléseket nem okozhatta baleset. A mentősöknek sajnos minden erőfeszítés ellenére sem sikerült megmenteni Skylar Papple életét, akinek halálát fulladás okozta a jegyzőkönyv szerint.


A HALOTTKÉM AZONBAN HOSSZASAN KITÉRT JELENTÉSÉBEN A GYERMEK FEJÉT BORÍTÓ BRUTÁLIS SÉRÜLÉSEKRE IS, MELYEK BIZONYÍTHATÓAN BÁNTALMAZÁSBÓL SZÁRMAZTAK.

 

Garrett végül beismerte, hogy a kislány annyira feldühítette őt azzal, hogy véletlenül beütötte a fejét valahova és sebes lett, hogy


TISZTA EREJÉBŐL ÜTNI KEZDTE A CSECSEMŐT, MAJD A MÉG ÉLŐ KISBABÁT ARCCAL A VÍZZEL TELI FÜRDŐKÁDBA DOBTA, ÉS OTTHAGYTA MEGFULLADNI.

A meggyilkolt Skylar Papple édesanyja teljesen összetört amikor megtudta, hogy valójában új párja gyilkolta meg szeretett gyermekét.