Pár napos csecsemővel végzett a család kutyája.. 12 napja ezt a képet tette ki az anyuka, ma pedig EZT


Pár napos csecsemővel végzett a család kutyája.. 12 napja ezt a képet tette ki az anyuka, ma pedig EZT

A család ártatlannak tűnő kaukázusi keveréke végzett a 12 napos babával.

Felfoghatatlan tragédiával kell szembenéznie egy fiatal angol párnak: gyermeküket 12 nappal a születése után vesztették el. A kis Elont a család doncasteri otthonának kertjében támadta meg a Teddy névre hallgató, a szomszédok és ismerősök által ártalmatlanként és ölelgetnivalóként jellemzett keverék kutya. Az kert neki elkerített részről kiszabaduló eb pillanatok alatt olyan súlyos sérüléseket okozott az újszülöttnek, hogy hiába szállították kórházba, az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

A tragédia vasárnap történt. A szülőket, a 27 éves Abigail Ellist és vőlegényét, a 35 éves Stephen Joynest a rendőrség őrizetbe vette. Jelenleg gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoznak utánuk.

A kis Elonról pár nappal a tragédia előtt tett ki közösségi oldalára gyönyörű fotót a család.

Egy, a párhoz közelálló barát arról beszélt a Daily Mailnek, hogy rövid időn belül ez már a harmadik tragédia, amivel a kisfiú édesanyjának, Abigailnek szembe kell néznie. Először édesapját, majd pedig 18 hónappal ezelőtt partnerét, Joelt veszítette el – most pedig új kapcsolatából született babájának halálát kell feldolgoznia.