.

Rejtett kamera buktatta le az ápolónőt..4 nap alatt összesen 150-et ütött bele a magatehetetlen idős asszonybaAmikor elérjük életünk utolsó szakaszait - azt az időszakot, amikor talán már nem tudunk mindent megtenni magunkért -, mindannyian szeretnénk tudni, hogy gondoskodnak rólunk. Hogy jó kezekben vagyunk, és biztonságban érezhetjük magunkat az ápolók és orvosok kezében. Kórházba került idős nagyszüleink számára lehet, hogy ezek az utolsó napok, és ezt ők is szeretnék nyugodt biztonságos környezetben megélni.

Éppen ezért olyan zavaró, amikor az ember azt hallja, hogy a gondozók visszaélnek helyzetükkel és gyötrik, rosszabb esetben fizikailag bántják a gondozottat. 

Sajnos ez gyakoribb eset, mint sokan észreveszik. Az utóbbi időben a rejtett kamerák néha tetten érhették ezeket az aljas elkövetőket, és rögzítették, hogy visszaélésekkel vagy zaklatásokkal küzdenek azok ellen, akiket gondozniuk kellene.


Szerencsére ez volt a helyzet a közelmúltban, amikor az egyik ilyen kamera egy „gondozót” rögzített, amely 4 nap alatt több mint 150-szer ütött meg egy 91 éves fekvőbeteg haldokló nőt a kaliforniai Costa Mesában.


A jelentések szerint a második gondozó aggódott betegének jóléte miatt, miután látható sérüléseket észlelt a testén. Elmondta az áldozat családjának, akik rejtett kamerát telepítettek a történések figyelemmel kísérésére.


4 nap alatt összesen 150 ütést számoltak meg a feltévelt megtekintő ijedt, és ideges családtagok.. A Rendőrök ezután őrizetbe vették ésl letartóztatták az 50 éves elkövetőt, aki azzal védekezett, hogy csúnyán és megalázóan nézett rá az idős néni, mivel azt éreztette vele, hogy ő kevesebb nála, és mivel fizetnek érte, ő köteles körbe ugrálni őt.. 

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak