Schoberték lánya 5 millióért vett kocsit magának, a ZSEBPÉNZÉBŐL..gyerekek, nekem 500 forint volt a zsp...


Schoberték lánya 5 millióért vett kocsit magának, a ZSEBPÉNZÉBŐL..gyerekek, nekem 500 forint volt a zsp...Schobert Lara kénytelen volt mélyen a zsebébe nyúlni.

Schobert Norbert lánya, Lara – aki októberben lesz 17 éves – vásárolt egy új autót. A hírről a büszke apuka számolt be az Update LOW CARB Facebook-oldalán

„Kislányom megvette élete első autóját és bizony a saját éveken át összespórolt pénzéből. Eladta a kis lovát, méltón küzdött az Álarcos énekesben, dolgozott a Bajcsy boltunkban. Büszke apa vagyok” – kürtölte világgá a fitneszguru.

Schobert Lara egy vadonatúj Fiat 500-ast vásárolt, aminek az induló ára 4 000 000 millió forint. Schobert Norbi megjegyezte, hogy ő ennyi idősen egy 20 éves Zsiguliról álmodozott.

Az érvényben lévő törvények értelmében azon személyek kaphatnak B kategóriás jogosítványt, akik már betöltötték a 17. életévüket. Ez azt jelenti, hogy Lara hamarosan maga is vezetheti az általa vásárolt négykerekűt.

Te hány éves voltál, amikor megszerezted a jogsit? És mi volt az első kocsi, amit a saját pénzedből vásároltál? A cikk alatt található kommentszekcióban várjuk a válaszokat!  

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!