Tisztelt, szívtelen gazemberek, akik a szekszárdi kislány halálakor telefonokkal, és..


Tisztelt, szívtelen gazemberek, akik a szekszárdi kislány halálakor telefonokkal, és..



Tisztelt, szívtelen gazemberek!

Toronyi Lajos vagyok, szekszárdi, magyar állampolgár.


Azért írom nektek ezt a levelet, mert mélységesen felháborított az a viselkedés, amit annak a szerencsétlen szekszárdi kislánynak a balesete kapcsán 

(is) tanúsítottatok, aki leesett a harmadik emeleti erkélyről, szekszárdon!

Tudom, hogy magatokra ismertek már most, de azért kifejtem.

A baleset után pár percel az egyik hirportál kiposztolt ide a hirfolyamba egy közleményt a balesetről, amit hamarosan más hirportálok is követtek.

Az még nem háborított fel nagyon, bár gondoltam ezt-azt, hogy a szönyű hírt közlő irományokra, perceken belül elkezdtek záporozni a like-ok! Tudjátok?! Azok a felfelé álló hüvelykujjak, már ez undorító a részetekről, de betudom annak, hogy hülyék vagytok, és nem olvastok, csak kattintgattok!

Ami mélységesen felháborított, hogy azonnal elkezdtétek áztatni, ostorozni a szülőket! Egyesek közületek, saját posztot tett ki, és abban ocsmánykodott, a hozzá hasonlókkal! Legtöbb esetben az anyát bántottátok, aki mélységes fájdalmak között nézte, ahogy a helikopterbe teszik az életveszélyben lévő gyermekét!

Mit élt át akkor és azóta ez a szerencsétlen anyuka?? Felfogjátok idióták? Ti mit élnétek át, ha a tietekkel történne ilyen, ti agyatlan közönyös selejtek!?? És csak írtátok és írtátok a többnél több undorító okádékokat! Legtöbb esetben hibásan, mert a helyesírás általában nem erősségetek! De láttam némelyetektől ízesen megfogalmazott, helyesen leírt, tudálékos aljasságokat is! Ez még szörnyűbb!Például, hogy "meg sem érdemli azt a gyereket", " az anya a hibás"!" az ilyentől el kell venni a gyereket!", és ennél aljasabb hányadékokat is írtatok! Undorító emberek vagytok! Az ilyen aljas emberek miatt létezik még a földön a gyűlölet, az irigység, és sok más megvetendő, emberi cselekedet! Nektek nincs szívetek!

Veletek ellentétben, én nem kívánok nektek rosszat! És tudjátok miért? Mert így sincs életetek! Ti szenvedtek a legtöbbet! A saját aljas undorítóságotok miatt szenvedtek! Mert aki ilyenre képes, abban nincsen szeretet! Csak érdekkapcsolatai vannak általában, és önmagát sem szereti! És aki önmagát nem szereti, annak kínszenvedés az élet, folyamatos fájdalom, és nem tud mást, csak hasonlítgatni a szánalmas életét a másokéhoz, és másokon taposva próbál a saját lelki ingoványából kimászni! Ami a legundorítóbb a fajtátokban, hogy olyanok vagytok mint a hiénák! A gyengéket támadjátok, mindig azokat a szerencsétleneket, akik pont bajban vannak! Az erősektől végtelenül féltek, a szemükben jópofiztok, segget nyaltok, de irigyen gyűlölitek is őket! Az ilyen aljadékok miatt nincs összetartás az emberekben, mert ti ott vagytok mindenhol, mint a lidércek, megfúrjátok az emberi kapcsolatokat! Szart kevertek lépten nyomon! Megbújtok a sötétben, és alajaskodtok mindenhol, minden közösségben! Nem folytatom, mert már régen tudja mindegyőtök, hogy róla van szó!

Szóval nektek nem kell rosszat kívánni, mert így is szenvedtek lelki nyomorotokban! De azért mégis kívánok nektek valamit! Amikor legközelebb ítélkezni próbáltok az ocsmány lelki nyomorotokból, ne kapjatok levegőt másfél percig!

Bízom benne, hogy minél több lelketlen aljas gazemberhez eljut a levelem, és talán elgondolkodnak.....Talán...