.

Egy 20 éves lány vesztette életét az M2-esen történt balesetben.. Korina sajnos a helyszínen életét vesztetteAutóbalesetben életét vesztette az M2-es autóúton Pest megyében. Huszár Korinna, aki a dunakeszi Alagi Zsokéiskolában is tanult. A 20 éves lány a helyszínen meghalt.

Áttért a másik sávba

A rendőrségi információk szerint az elsődleges adatok szerint október 7-én 16 óra 30 perc körül két autó ütközött az M2-es autóúton Kosd térségében. Eddig nem tisztázott, hogy az egyik autó miért tért át a másik forgalmi sávba.

Egy fiatal lány meghalt

A baleset következtében az árokba repült Deawoo 20 éves sofőrje, egy fiatal lány a helyszínen meghalt, a golfos megúszta a balesetet.

Egy zsoké az áldozat

A Magyar Turf Club Facebook-oldalán olvasható, hogy egy tehetséges zsoké volt a szerdai baleset áldozata – írja a dunakeszipost.hu. A közösségi oldalon azóta többen is elbúcsúztak Huszár Korinnától, aki a dunakeszi Alagi Versenyló Tréningközpontban is képezte magát.

Húga is búcsúzik Korinnától

„Drága Nővérkém! Nem tudom felfogni hogy te már nem vagy velünk! Hogy soha többet nem láthatlak, nem ölelhetlek meg, nem nevethetünk együtt, nem mehetünk el többet korizni, mozizni fagyizni. Már soha semmit nem tudunk együtt csinálni! Amikor először megláttalak soha nem gondoltam volna hogy a mindent fogod jelenteni. Felfoghatatlan hogy már semmit nem tudunk együtt csinálni!” – írja húga a Facebookon.

„A legszebb nevetés..”

Majd így folytatta: „A legszebb nevetés és a legszebb mosoly……. soha nem feledem! Fentről vigyázol ránk és magaddal együtt a szívemből is elvittél egy darabot.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék