Egy 8 éves kisfiú életét tette tönkre egy elmebeteg 13 éves kamasz


Egy 8 éves kisfiú életét tette tönkre egy elmebeteg 13 éves kamasz



1998 június 28.án Robbi a 8. születésnapját ünnepelte. Késő délután átsétált az otthona mögött található erdőn, hogy egy barátjával összefusson. Azonban az úton egy elmebeteg emberrel találkozott, aki egy fához kötötte, leöntötte benzinnel, és felgyújtötte a fiatal gyermeket. 


Szerencsére Robbie halálos ágyán tett vallomásának, 22 évvel később igazságot kaphat a megégetett fiú. 


Az elkövető a valaha kapott legmagasabb büntetést kapta, Robbie és családja pedig a történelem során ilyen ügyben megítélt legmagasabb kártérítést kapta az Egyesül Államokban. 


Robbi egy rendes fiú volt, iskolába járt, és normális életet élt a szüleivel. Sajnos a 8. születésnapja, majdnem végzetes, de az biztos, hogy olyan maradnadó sérülést okozott számára, ami élete végéig elkíséri őt. Az akkor 13 éves fiú elrabolta, mielőtt kikötözte volna egy fához a védtelen nála sokkal kisebb gyermeket. 



Robbie éppen egy barátjához tartott - írja a Huffington Post, amikor ez a szörny harmadfokú égést okozott a kis 8 éves fiú testén. Robbie testének 99 %-a sérült meg, az orvosok 1 % esélyt sem adtak neki a túlélésre. 


A kis Robbienak egy ilyen súlyos sérülés után is volt annyi lélekjelenléte, hogy a lógó égett bőrével, a felhólyagosodott egész testével még elvonszolta magát az édesanyjához, ahol összeesett. 

A szörnyeteg : 

A kórház személyzete azt mondta, hogy Robbie nem fogja túlélni, és búcsúzzanak el tőle. Azóta 150 műtéten esett át, és az elmúlt 20 évét jórészt kórházban rehabilitácival töltötte. 


Bár nagyon súlyos traumát élt át, és elcsúfította őt Robbie hamar bebizonyította, hogy az optimizmust nem szabad soha elfelejteni. Így vallott magáról : "A múlt az a múlt.."