.

Álmában hunyt el a 2 éves kislányunk.. Egy tünete volt, a mandulája..A szülők teljesen megtörtek kislányuk elvesztése miatt. Felfoghatatlan, ami egyik napról a másikra történt.


A kétéves Wyatt Rose Wheeler családja megsemmisült, miután álmában váratlanul meghalt rövid betegsége után. A tragédia péntek este következett be Walesban.


A 31 éves édesanyja, Laura mesélt arról hogyan élték meg a történteket. A szülők szerdán vitték el elsőként a kislányt orvoshoz. Akkor azt közölték velük, hogy Wyatt valószínűleg mandulagyulladás miatt betegedett le és antibiotikumot írtak fel neki. Azt követően két nappal később meghalt.


„Gyönyörű két éves kislányunk álmában elhunyt. Két nappal korábban mandulagyulladással diagnosztizálták, és úgy tűnt egyre jobban lesz. Egyelőre nem kaptuk meg a válaszokat, amit keresünk, csak annyit tudunk, hogy az élet kegyetlen. Megtörtünk” – kezdte az édesanyja a Daily Star oldalának.


„Tele volt szeretettel és örömmel. Nem vagyok vallásos, de most nagyon remélem, hogy létezik egy menny. Testvéreit is lesújtotta a hír. Szeretünk téged Wyatt” – mondta könnyeivel küszködve az édesanya.

Szerdán a kisgyermek szipogott és néhány napig még megfázottnak tűnt. Amikor pedig nehezen kezdte venni a levegőt, azonnal orvoshoz vitték. Az antibiotikum hatására már jobban érezte magát, sokat aludt és enni is elkezdett. Így a szülők számára felfoghatatlan, ami történt

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak