Megalázta a hentes a nyugdíjas nagymamát, aki 1 farhátat, és 2 csirkelábat akart venni. " Tán lagzi lesz mama? "


Megalázta a hentes a nyugdíjas nagymamát, aki 1 farhátat, és 2 csirkelábat akart venni. " Tán lagzi lesz mama? "



Szó szerint megdöbbentem, amikor mindössze 2 méterre tőlem, egy nagymamát vérig sértett és megalázott ez a kecskeméti hentes..

Reggel a piacon kezdtem, hogy vásárolja kegy kis friss húst a hentestől, mert nem szeretem a multik polcain kapható húst, mivel sokszor romlott. Meg egyébként is szeretem támogatni a magyar termelőket, és nem a külföldi multit akarom gazdagítani..Innentől nem fogok ebbe az üzletbe bemenni, az is biztos. 


Előttem egy ősz, kis apró takaros nagymama állt, és kért 1 farhátat, és 2 lábat.. Biztos nem azért, mert jó kedvéből teszi. Valószínleg nem volt több pénze, vagy az is lehet, hogy egy magának nem akart többet venni, mert ő ennyitől jóllakik..A hentes gúnyosan ránézett és így szólt : " Tán lagzi lesz mama? Legközelebb menjen a tescóba, ott vegye meg ezt a brutális mennyiséget, mi ugyanis nem szolgálunk ki kereskedelmi mennyiséget. " 


Szegény nagymama először nem értette, aztán látoszott, hogy magába száll, lehajtja a fejét, kifizeti azt a párszáz forintot, és bandukol tovább..


Majdnem elsírtam magam, annyira rosszul esett, amit ez a férfi vele tett. Miért kell az emberekbe még egyet belerúgni?