Pataky Attila kvantummechanikával gyógyítja Balázs Fecót. " Az energia nem ismer távolságot "


Pataky Attila kvantummechanikával gyógyítja Balázs Fecót. " Az energia nem ismer távolságot "



Még mindig kórházban van és mélyaltatásban tarják a legendás zenészt.

Mint arról korábban a ripost is beszámolt, több mint tíz napja mélyaltatásban tartják Balázs Fecót, aki a koronavírussal küzd. A 69 éves Balázs Fecó keményen harcol a fertőzéssel. Felesége hetente háromszor látogatja őt a kórházban, amikor is az üvegfalon keresztül próbálnak energiát és szeretet sugározni felé.


Emellett nyíltan ki lehet jelenteni, hogy az egész ország aggódik az énekeslegendáért: nagy összefogás indult, hogy mihamarabb felépülhessen.


„A legfontosabb, hogy aki csak teheti és már átesett a betegségen, lehetőség szerint adjon vért, amit megkaphat Fecó” – tolmácsolta Dj Dominique Fecó feleségének, Imola asszony szavait a Hot magazin segítéségével.

Mindeközben pedig zenésztársa Pataky Attila sem fecsérli az időt, távgyógyítással küzd barátja életéért.

„Még mielőtt lélegeztetőgépre került volna, hívott a felesége, hogy beküld egy fülest a nővérrel Fecóhoz, hogy a hangommal, az üzeneteimmel öntsem belé a lelket, de sajnos ezt már nem engedték meg az orvosok, akkor lett rosszabb az állapota. Kvantumtechnikával próbálom gyógyítani őt itthonról, és imádkozom érte. A szeretetenergia nem ismer távolságokat” – mondta a lapnak Pataky Attila.