Rajtakapta a nővér, hogy mit csinál a férfi a haldokló nejével


Rajtakapta a nővér, hogy mit csinál a férfi a haldokló nejével


Amikor a férj látta, hogy nejének nincs sok hátra, ezt tette.

A férfi tudta, hogy hamarosan elveszíti feleségét, ezért úgy döntött, hogy szembemegy a kórház szabályzatával és egy nagyon szokatlan ajándékot vitt be a szobába.


Később a saját szavaival mesélte el a történteket a Facebook-on:


„A feleségemet egy műtéti beavatkozás után bent tartották a kórházban. Az orvosok nyilvánvalóan nem érték el a kívánt hatást, ezért néhány nappal a műtét után a feleségem nagyon legyengült. Nem tudott beszélni, enni és inni sem. Csak az intravénás táplálás tartotta még életben és nagyon erős fájdalomcsillapítókat kapott.


Nagyon ritka volt az a pillanat, amikor tisztán érthetően beszélni tudott. Egyik ilyen alkalommal azt mondta, hogy újra látni szeretné a kutyánkat.


A kutyát Bellának hívták, 22 kilót nyomott, szóval épp befért a bőröndbe. Betettem Bellát egy átlagos bőröndbe, persze vigyáztam arra, hogy kapjon elegendő levegőt, a cipzárt a tetején nyitva hagytam, majd beszálltunk az autóba és elmentünk a kórházba.


Amikor odaértünk, azt mondtam neki, hogy most néhány percre be kell zárjam a nyitott részt, de nemsokára látni fogja gazdáját.


Hihetetlen volt; még csak nem is nyöszörgött, meg se mukkant. Amikor elhaladtam a nővérek mellett, azt mondtam nekik, hogy hoztam a feleségemnek pár dolgot otthonról.


A feleségem még aludt, amikor beléptünk a szobába. Kinyitottam a bőröndöt, és Bella egyenesen felugrott az ágyra. Gyengéden feleségem mellkasához simult. Lefeküdt és mélyen feleségem szemébe nézett, és kb 20 percet várt türelmesen, ameddig feleségem felébredt. Amikor meglátta a feleségem, könnyezni kezdett.Bella azonnal nyalogatni kezdte őt, és halkan vinnyogni kezdett, mintha érezte volna gazdája fájdalmát. Feleségem csak gyengéden, egy órán át simogatta és egy szót sem ejtett ki az ajkán, csak mosolyogni tudott.


Egyszer csak meglepetésünkre bejött egy nővér, aki megígérte, hogy senkinek sem árulja el, hogy mi történt. Miután feleségem elaludt, visszatettem Bellát a bőröndbe, majd elmentünk.


Sajnos a feleségem néhány nappal később elhunyt. És most minden alkalommal, amikor bőröndöt veszek a kezembe, Bella fellelkesedik, mert azt hiszi, hogy újra meglátogatjuk őt...