Rosszabbak lettek Majka CT eredményei, drámai a helyzet, mindenki aggódik


Rosszabbak lettek Majka CT eredményei, drámai a helyzet, mindenki aggódik



Majka újfent élőzött a YouTube-csatornáján, ismét a kórházból, hiszen vissza kellett mennie oda. A hangja nem tűnt egészségesnek, erről is szót ejtett. Két-három napja nincs már láza.


Nagyon szerettem volna, ha reggel felkelek, elmegyek CT-re, és úgy jövök vissza, hogy javult a helyzet. Elmentem, bizakodó voltam, de már tegnap éreztem, hogy mintha a tüdőm rosszabb lenne. Az van, hogy azért ilyen fura a hangom, mert egész nap beszéltem. Nemhogy hazamenetel nem lesz, még minimum öt napig maradnom kell a kórházban. A kölykök és a Hajni nagyon hiányoznak, de el kell ismerjem, a legjobb helyen vagyok.

– kezdte Majka.

Amikor bejöttem csütörtökön, akkor lettem szarul, ott kezdődtek a tünetek, hétfőn jöttem el a kórházba, viszonylag hamar. És ott nézték meg nekem a CT-t, bent voltam két napot, hazamentem, visszajöttem, mert magas volt a lázam. Kábé 2-3%-kal romlott.

Az élőzés során többen megjegyezték Majkának, hogy egy magánszobában üldögél. Erre is válaszolt.


Mondhatnám azt, hogy ez nekik jár, ez azoknak jár, akiket el akarnak dugni mások elől, mert a jelenlétük megzavarhatja a betegellátást. Eresszétek el ezt a faszságot. Egy kibaszott kórházi szobában vagyok, jakuzzi is lehetne itt, akkor is szarul érezném magam. Azt látom, nincsenek túl sokan az ápolók, az egészségüggyel semmi bajom, a gyógyszerekkel sem. Nem látom át, de nem láttam még olyat, hogy elfogyott volna egy gyógyszer.

Azt is írták neki, hogy nem igazi beteg:


38,5 fokos lázzal jöttem be, egy hete itt vagyok, ember. Miért írtok ilyen faszságokat? Ugattok a politikusokra, a Müller Cecíliára. Az a veszélyes ebben, hogy van olyan, aki fél tüdővel átvészeli, én meg beszoptam.