Sajnos itt a Vége.Nehéz döntést hozott Szinetár Dóra, de visszavonhatatlanul kiáll mellette, mert nem bírja már tovább..


Sajnos itt a Vége.Nehéz döntést hozott Szinetár Dóra, de visszavonhatatlanul kiáll mellette, mert nem bírja már tovább..



Dóra sokáig tűrt és várt, de mostanra elege lett a posztjai alatt írt mocskolódó kommentekből. Vége a rosszindulatú hozzászólásoknak, törölte, és ezután is törölni fogja az ilyeneket, valamint letiltja annak íróját. Hivatalos Facebook oldalán egy hosszabb posztban magyarázza el követőinek, hogy ezúttal tényleg betelt a pohár:-írja a Blikk.

Szinetár Dóra: Aki ezen az oldalon paraszt módon beszól, az törölve és tiltva lesz:

Ezt tette ki közösségi oldalára :

Kedvesek!A napokban megosztottam egy videót arról, hogy milyen ebédet eszem -amikor épp nem főzök… A poszt alatt, ahogy valaki fogalmazott “összefújta a szemetet a márciusi szél”. Ennyi kritikán aluli, ostoba, roszindulatú hozzászólást talàn még nem is olvastam egyszerre. Csak gondoltam, szólok azoknak, akiket érdekel, hogy minden vállalhatatlan kommentet töröltem, és mindegyik íróját letiltottam. Igen, a pozitív hozzászólásokat megtartottam. Szívem joga. Ez a jövőben is így lesz. Aki ezen az oldalon akarja kiélni a világgal, és annak lakóival szembeni frusztrációit, azt a jövőben az első rossz mondata után eltávolítom az oldalról, és a megjegyzéseit törlöm. Nem az építő jellegű kritikákról, és a kulturáltan megfogalmazott ellenvéleményről beszélek!!! Hanem az undorító stílusban megfogalmazott sötét, ostoba fröcsögésről.És hogy a mostantól érkező trollok is értsék:——Aki ezen az oldalon paraszt módon beszól, az törölve és tiltva lesz a … ba azonnal!