.

Zokogva nyilatkozott Kóbor János barátja haláláról.. " Egy Benkő Laci nem tud meghalni..A TV2 megszakította adását és telefonon nyilatkozott barátja haláláról Kóbor János.

A TV2 megszakította szerda reggel a Mokka műsorát, telefonon jelentkezett be az Omega frontembere, Kóbor János, aki így mesélt a barátja, zenésztársa utolsó napjairól:


„A múlt hétig még azt hittük, hogy most van egy rosszabb fázis, de majd a kórházban rendbe jön. Amikor Laci egy pár nappal ezelőtt bekerült a kórházba, és ott a vizsgálatoknál kiderült, hogy valami brutális módon megindultak a ráknak az áttétjei... már nem volt valószínű, hogy kijön. Ez a november ez nagyon nehéz volt neki, de mindig valahogy kijött a szorításból. Hiába reménykedtünk, az ember mindig abban bízik, hogy rendbe jönnek a dolgok. Ő is ebben bízott. Látszott rajta, hogy tervei voltak. Azt tudtuk, hogy koncertezni nem mostanában fogunk, de ő is várta az új dalainkat. Gondolni sem mertük, hogy ez lesz. Egy Benkő Laci nem tud meghalni” – mondta sírva Kóbor János.Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak