15 év után találtak egy holttestet.. Nem fogja kitalálni, hogy kit találtak meg


15 év után találtak egy holttestet.. Nem fogja kitalálni, hogy kit találtak meg



15 évig élt a remény Ilona szívében, hogy nyomtalanul eltűnt fiát még valaha viszontláthatja, most azonban muszáj lesz elfogadnia a szörnyű valóságot. Zoltán a magyar határ menti szülőfalujától 20 kilométerre, egy gödör mélyéről került elő.

„Az ellenségemnek sem kívánom”


Hatalmas földterületet ástak fel nemrég a szlovákiai Albár és Mad között, ahol szeptember 9-én emberi maradványokat találtak. A szántóföldön célirányosan folyt kutatás az egykori dunaszerdahelyi, Sátor Lajos-féle maffia áldozatai után, a helyszínre a bűnszervezet börtönben ülő tagjai vezethették el a hatóságokat. Az áldozatot nemrég sikerült azonosítani. Kiderült: B. Zoltán nevére cégeket írattak, a nevében gazdasági bűncselekményeket követtek el, de fizetség helyett inkább eltették láb alól. A fiatalember édesanyját a Borsnak sikerült utolérnie tegnap telefonon, a határ menti Nagyszarván élő Ilona könnyek között beszélt fiáról.




„Ne tudja meg senki, milyen fájdalmat éreztem, amikor kö­zölték, hogy a fiam maradványait találták meg elásva. Ezt még a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom, ezzel minden reményünk elszállt” – nyilatkozta a Borsnak a gyászoló édesanya.


Olaszországba indult utolsó napján


„Ordításban törtem ki, a nyomozót másnap hívtam vissza, hogy elnézést kérjek ezért. Azt hitte, hogy örülni fogunk a hírnek, de csak akkor örültem volna, ha élve kerül elő. Hiába telt el ennyi idő, egy pillanatig sem adtuk fel a reményt. Az utolsókig bíztam benne, hogy még életben van valahol” – magyarázta lapunknak a 62 éves asszony.


Zoltán az utolsó napján Olaszországba indult autóalkatrészért, de a közelben kiszedték a kocsijából, és eltüntették. Bordó Fiatja azóta sem került elő. A maradványok között a családja elmondása szerint megtalálták azt az arany nyakláncot is, amit az el­tűnésekor viselt. A nyomozás miatt a temetésre a családnak akár fél évet is várnia kell.


„Nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna rá. Templomban ministrált, nagyon dolgos, intelligens és rendes fiú volt, és sajnos erre is fizetett rá”- mondta az anya.