4 kisgyereküket hagyták bent égni a háztűzben.. csak az újszülöttet hozták ki. A Rendőrök ezután olyat találtak..


4 kisgyereküket hagyták bent égni a háztűzben.. csak az újszülöttet hozták ki. A Rendőrök ezután olyat találtak..A szülők csak a legkisebb gyereket menekítették ki a tűzből, amit amúgy ők okoztak.

A 8 éves Riley Holt, a 6 éves Keegan Unitt, a 4 éves Tilly Unitt és a 3 éves Olly Unitt tavaly februárban hunyt el a staffordi otthonukban keletkezett tűz miatt. A tragédiát csak kétéves kisöccsük élte túl, akivel a szülők kimenekültek az égő házból.


A nyomozás során kiderült, hogy a tüzet valószínűleg egy eldobott cigarettacsikk okozta. A brit szülők, Natalie Unitt és Christopher Moulton a végzetes éjszakán az ágyban dohányoztak. Arra is fény derült, hogy Unitt és Moulton borzasztóan elhanyagolta a gyerekeiket, akik szó szerint káoszban éltek. 2017-ben a gyámügy is vizsgálta a családot, és bár rengeteg kifogásolható dolgot találtak, a gyerekek mégis a szülőknél maradtak.


Az egyik legaggasztóbb az volt, hogy a gyerekek alig beszéltek. A szakemberek kimondottan csendesként jellemezték a házat annak ellenére, hogy 5 gyerek lakott ott – idézte a jelentést a Mirror.


A gyerekek orvosa is furcsa dolgokról számolt be: mikor meg akarta vizsgálni az egyiküket, a fiú csak morgott rá és mutogatott. Egy másik gyerek az egyik szociális dolgozó előtt leblokkolt, semmire sem reagált. A kicsikről megállapították, hogy visszamaradtak a fejlődésben, és szakembernek kéne foglalkoznia velük, ez mégsem történt meg. Az ügyben tovább folytatódik a nyomozás – írta a Bors.