Csak 25 éves volt Kinga, aki reggel életét vesztette a csúszós úton. A családja összetört


Csak 25 éves volt Kinga, aki reggel életét vesztette a csúszós úton. A családja összetört



A kommentelők szerint nagyon csúszós volt az út az érintett útszakaszon reggel, valószínűleg ez vezetett a tragédiához. Kingát rengetegen gyászolják.

   

Egy mindössze 25 éves novaji nő vesztette életét szombaton reggel, amikor Eger és Ostoros között egy Eger irányába haladó személyautó átsodródott a szemközti sávba és ott összeütközött egy másik személygépkocsival. A baleset helyszínéről az Országos Mentőszolgálat munkatársai három főt szállítottak kórházba,az egyik sérült – egy 25 éves novaji nő – a gondos orvosi ellátás ellenére életét vesztette.

A fiatal Kingát testvére, munkatársa és rengeteg barátja gyászolja az interneten. „Egyetlen testvérem, nagyon szeretlek!” – búcsúzott öccse egy közös fotóval a Facebookon.


A kommentelők szerint a csúszós út lehetett a baleset oka. „Ma reggel csalóka volt az időjárás! 9 órakor indultam Egerből vidékre, a nap tiszta erejéből sütött, az út viszont több helyen csúszott!” – írta egy kommentelő, más valaki pedig azt fűzte hozzá, hogy nagyon meredek az útszakasz, ahol a baleset történt.