Curtis átverte a tolószékes lábnélküli rajongóját.. Melinda elmondta mi történtCurtis még az év elején ajánlotta fel a segítségét, de azóta sem jutott el a lányhoz, akinek egy baleset folytán levágta a lábait egy vonat. Melinda a ripost-nak mesélt a tragikus napról, ami örökre megváltoztatta az életét.

 

Már öt éve a lakása rabja, de néhány eszközzel képes lenne elhagyni a lakását, azonban erre nincs elég pénze.


„Az emberek jóvoltából lett egy protézisem, 10 ezer euróba került, de az évek alatt elhasználódott és töri a lábam, komoly fájdalmaim vannak. Emiatt nem tudom elhagyni a lakást, csak itthon közlekedek, de régóta nem jártam már boltba vagy mondjuk a postán” – mesélte a 21 éves lány, aki a férjével együtt mindent megtesz a boldogulásért, de sajnos több százezer forintos eszközökre nincs pénzük. Ebben segített volna a rapper, aki február óta többször is jelezte Melindának, hogy nem felejtette el, a lány most mégis így érzi.


„Tudom, hogy a koronavírus és a magánéleti változások miatt nem én voltam az első, de nagyon úgy érzem, hogy Curtis elfeledkezett rólam. Az biztos, hogy nem keres” - mondta bánatosan a lány.