Élőben közvetítette, ahogy a terhes barátnője halálra fagy a teraszon. Kizárta, és nem engedte be


Élőben közvetítette, ahogy a terhes barátnője halálra fagy a teraszon. Kizárta, és nem engedte be



Stanislav Reshetnikov YouTuber online közvetítette barátnője kínzását, ráadásul követői még bíztatták is őt. Az állapotos nő halálra fagyott...


Stanislav Reshetnikov állítólag arra kényszerítette állapotos barátnőjét, hogy álljon ki moszkvai lakásuk erkélyére, noha odakint tomboltak a mínuszok. A nő hirtelen összeesette, már a kiérkező mentő sem tudta megmenteni, halálát hipotermia okozta.


A kegyetlenkedés a YouTube-sztár követőinek eleinte tetszett, úgy tudni, az egyikük még 1000 dollárt is felajánlott a férfinak, hogy folytassa a nő kínzását. A videón látni, ahogy a terhes lány elveszíti az eszméletét, ekkor Reshetnikov behozza a lakásba, és kétségbeesve próbálja szólongatni.

„Nyuszi, gyere ... mondj valamit! Aggódom. A fenébe ... Nem érzem a szívverését"

A férfi amikor konstatálta, hogy nincs pulzusa, gyorsan mentőt hívott, de már nem tudták megmenteni a nő életét. Reshetnikov először megbánást tanúsított, ám később viszont, azt mondta, ő semmiről nem tehet, sőt próbálta megmenteni azzal, hogy kihívta a mentőket.


Több hír is kering arról, mennyi időt lehetett kint a nő a hidegben. Állítólag órák hosszat fagyoskodott, ám egy szomszéd szerint csak rövid ideig volt az erkélyen. Az ügyben vizsgálat indult.

Már korábban is volt arra példa, hogy a YouTube-sztár megörökítette amint párjával kegyetlenkedik, egy alkalommal például csípős paprika mártás öntött az arcába - írta a Daily Star.