.

Kigúnyolta a fogyatékos gyerekemet a SPAR biztonsági őre. Ekkor megjelent az üzletevezető, és EZT tetteMíg nem zárul le az ellene folytatott vizsgálat, nem dolgozhat a 11-es Huszár úti üzletben.

Szerdán számoltunk be arról a szombathelyi Facebook-csoportról, amit a 11-es Huszár úti Spar-üzlet egyik vagyonőrének kirúgásáért hoztak létre. A csoportban sokan azzal vádolták a vagyonőrt, hogy sértően szól a vásárlókhoz, vádaskodik és agresszíven lép fel akkor is, amikor erre semmi oka.


„A fiamnak születési rendellenesség miatt rövidebb az egyik lába. Nemrég, amikor együtt mentünk vásárolni, a vagyonőr már a bejáratnál hangosan odaszólt nekünk, hogy megjött a cigány, meg a sánta haverja” - számolt be az egyik vásárló lapunknak.


Kedden a Spar kommunikációs vezetője annyit mondott a Facebook-csoport láttán, hogy komoly ügynek tűnik, mindenképp szükségük lesz pár napra, hogy megküldjék hivatalos nyilatkozatukat.


Csütörtökön aztán megérkezett a hivatalos válasz, miszerint a vagyonőr ügyét a megbízott vagyonvédelmi szolgáltató fogja kivizsgálni. A vizsgálat lezárultáig a vagyonőrt eltávolították a 11-es Huszár úti Sparból.


Az üggyel kapcsolatban a héten megkeresett minket a vagyonőr korábbi munkáltatója is, aki felháborítónak tartja, hogy gyűlölködő, és többségében alaptalan Facebook-kommentek nyomán el lehet távolítani valakit az állásából.


Az ügy még nem zárult le, mi pedig folyamatosan nyomon fogjuk követni az eseményeket.


(Címlapképünk csupán illusztráció)

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék