Nem engedték be a saját könyvbemutatójára Gődényt. Elkezdték a "kivéreztetését" a gyógyszerésznek


Nem engedték be a saját könyvbemutatójára Gődényt. Elkezdték a "kivéreztetését" a gyógyszerésznekMa dedikálta volna könyvét Gődény György a Pólus Center földszintjén, ám a bevásárlóközpont biztonsági szolgálata ezt nem engedte neki. Az Index úgy tudja, hogy a járványszkeptikus testépítő-gyógyszerész azért nem tarthatta meg előre egyeztetett és meghirdetett közönségtalálkozóját, mert tegnap kora reggel a rendőrség előállította (igaz, aznap este el is engedte).

Mint tegnap arról az Index beszámolt, Gődényt péntek hajnalban előállították, napközben kihallgatták, este pedig szabadlábon távozhatott. A Nemzeti Nyomozó Iroda további részleteket nem közölt.

Akár 5 évet kaphat rémhírterjesztésért. Este kiengedték, már szabadlábon van.

Az operatív törzs tájékoztatásából viszont úgy sejthető, hogy

RÉMHÍRTERJESZTÉS ÉS HATÓSÁGI RENDELKEZÉS ELLENI USZÍTÁS MIATT INDULHATOTT ELJÁRÁS

Az akció heves reakciókat váltott ki az érintettekből.

vele szemben. A hivatalos megszólalás ugyan konkrét neveket nem említett, de utalt arra, hogy e tényállásokra hivatkozva lépnek fel több vírustagadóval szemben is a napokban.

A szekusokkal kiegyezett, az állammal nehezebb lesz

A kormányzat, tehát a magyar állam álláspontja szerint minél többeknek kellene regisztrálniuk a koronavírus elleni védőoltásra, hogy mihamarabb le tudjuk küzdeni a járványt. Ezzel szemben Gődény többször hangoztatta fenntartásait a vakcinák biztonságosságával kapcsolatban, sőt, még galád, titkos összeesküvést is emlegetett párszor.

A Pólus Center őrzői végül arra a kompromisszumra jutottak Gődény Györggyel, hogy az épületbe bemehet, mint bárki más,

SÉTÁLGATHAT A FOLYOSÓN,

de le nem telepedhet sehova sem. Aki pedig nagyon akarja, így is megtalálhatja, megszólíthatja.