Szó szerint mindenkit ledöbbentett, ami Vastag Csabával, és a párjával történt


Szó szerint mindenkit ledöbbentett, ami Vastag Csabával, és a párjával történt



Az énekes ezek után hallani sem akar új, komoly kapcsolatról. 

Úgy látszott minden a legnagyobb rendben a szerelmespár háza táján. Vastag Csaba (38) és szerelme, Görgényi Fruzsina (31) több mint öt éve voltak együtt, még össze is költöztek. Ám a Blikk információi szerint a sármos énekes és a színésznő közösen döntött amellett, hogy külön utakon folytatják. A hír mindenkit meglepett, ám egyikük sem szerette volna kommentálni a történteket. Ami nem is csoda, hiszen kapcsolatukat is végig féltve őrizték. Olykor Fruzsina engedett egy kis betekintést magánéletükbe.-írta mega metropol.hu.

 

„Néhány hete hozták meg a döntést. Leültek és megbeszélték, hogy jelenleg teljesen máshogy képzelik el a jövőjüket. Nem volt vita, nincs harmadik, egyszerűen az elmúlt hónapok történései őket is gondolkodásra késztették, ahogyan sok mindenki mást is, és rádöbbentették őket arra, hogy a kapcsolatukat ilyen formában nem folytathatják” – árulta el a pár egyik közeli ismerőse, aki szerint persze a szomorúság mind a kettejükben ott van.


A lap arról is értesült Vastag Csaba egy ideig szeretne egyedül maradni, hiszen az elmúlt másfél évtizedben két egymás utáni, hosszú kapcsolatban élt.