7 éves fia zokogott a Karácsonykor elhunyt Marianna sírjánál.. Minden nap kiviszi a nagymama az édesanyához..


7 éves fia zokogott a Karácsonykor elhunyt Marianna sírjánál.. Minden nap kiviszi a nagymama az édesanyához..



A karácsony előtt meggyilkolt karcagi édesanya, Kiss Marianna gyermekeit minden egyes nap kiviszi nagymamájuk a temetőbe.

A múlt héten vettek végső búcsút attól a 24 éves karcagi nőtől, akit december 22-én gyilkolt meg a volt barátja. Mint megírtuk, B. Attila karácsony előtt két nappal azért utazott Karcagra, hogy kibéküljön Mariannával, de összevesztek, és egy hirtelen mozdulattal, a vita hevében megfojtotta őt. A gyilkosság idején a szomszéd szobában tartózkodtak az áldozat 3 és 7 éves gyermekei – róluk azóta az áldozat édesanyja, Éva gondoskodik saját 6 és 10 éves gyermekei mellett.


Először a nagyobbik fiúnak árulták el, hogy édesanyjuk meghalt, ám most már a kisebbik is tudja. A nagyi a temetés óta naponta viszi ki a sírhoz őket.


– A lányom gyermekeinek, a 3 éves Vendelnek és a 7 esztendős Rubennek én lettem a gyámja. Szerencsére a körülményekhez képest jól vannak. A temetésen nem vettek részt, de azóta minden nap viszem őket a temetőbe. Tudják, hogy az édesanyjuk sajnos már ott van. Köszönnek és üzennek is neki mindig, miközben gyújtunk érte egy gyertyát.

MAJDNEM MEGSZAKADT A SZÍVEM, AMIKOR A NAGYOBBIK GYERMEKE A MINAP AZT MONDTA A SÍRNÁL: „BÁR NE HALTÁL VOLNA MEG, ÉDESANYÁM”

– mesélte a Borsnak Lázók Éva.