Annyira elhanyagolták a 12 éves lányukat, hogy végül a fejtetvek ölték meg a kislányt. A boncoláskor a kórboncnok is rosszul lett amikor..


Annyira elhanyagolták a 12 éves lányukat, hogy végül a fejtetvek ölték meg a kislányt. A boncoláskor a kórboncnok is rosszul lett amikor..



A felelőtlen szülők nem gondolták volna, hogy az évek óta a 12 éves kislányuk hajában szaporodó fejtetvek gyermekük tragikus halálát okozzák majd.

A 12 éves Kaitlyn Yozviak legalább három éve fejtetvekkel küzdött, szülei mégsem foglalkoztak lányuk szörnyű higiéniás állapotával.


A Georgiában élő kislány fejében az élősködők végül olyannyira elszaporodtak, hogy már nemcsak végtelenül kellemetlen volt számára a folyamatos csípésük, de súlyos fertőzést is okoztak neki.


Yozviak 2020 szeptemberében holtan esett össze.


A FEJTETŰ HALÁLT IS OKOZHAT, HA NEM KEZELIK IDŐBEN


A boncolás során még a kórboncnok is rosszul lett, amikor meglátta, milyen állapotban volt a kislány a halála előtti időben.


Jelentése szerint a gyermek szívrohamban halt meg, amit a fejtetvek okozta súlyos fertőzés idézett elő, ami szinte minden belsőszervét megtámadta. Elmondta azt is, hogy


AZ ISMÉTELT CSÍPÉSEK CSÖKKENTETTÉK A LÁNYKA VÉRÉBEN A VASAT, AMI ELŐBB VÉRSZEGÉNYSÉGET OKOZOTT, MAJD INFARKTUSHOZ VEZETETT.

A tragédia elkerülhető lett volna, ha a szülők megfelelően gondoskodtak volna gyermekükről, így az ő hanyagságuk miatt veszítette életét a kislány.



A rendőrség a jelentés hallatán azonnal letartóztatta a szülőket: a 37 éves anyát, Mary Katherine Hortont és a 38 éves apát, John Joseph Joey Yozviakot gyermekbántalmazással és gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják.