.

Halálra fagyott a saját teraszukon egy 3 éves kislány. A szüleiknek tippjük sincs, hogy kerülhetett ki, és fagyott megNem tudni, hogyan kerülhetett ki a házból a kislány. Szüleit gondatlanság miatt őrizetbe vették.

Kétségbeesetten, segítségért könyörögve hívta fel a rendőrséget egy édesapa vasárnap hajnali fél 2-kor. A járőrök nem késlekedtek és azonnal elindultak a minesotai Saint Paul-i házhoz. Ám minden igyekezetük ellenére elkéstek…


Amikor a tisztek megérkeztek, a hároméves kislány már holtan feküdt családja házának verandáján a fagyos hóban. Az apja szerint lányára eszméletlen állapotban talált rá, nem reagált semmire. A mentősök a helyszínen halottnak nyilvánították.


A házban további öt gyermek tartózkodott, akik 9 hónap és 11 év közöttiek voltak. A gyerekeket a rendőrség gyermekotthonba helyezte. Továbbá mindkét szülőt őrizetbe vették – írja a CrimeOnline.


„Miután a rendőrség meghallgatta az anyát, Ciasha Lee-t (29) és az apát, John Lee-t (42), mindkettőjüket gyilkosság gyanújával letartóztatták. A nyomozók tovább folytatják a nyomozást és a helyszínen próbálnak még több információt kideríteni, hogy mi vezethetett ehhez a tragédiához” – közölte a minesotai rendőrségi szóvivő.


A hatóságok elrendelték a kislány holttestének a boncolását, a halál okának megállapítása miatt.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak