Kiderült, ezért lőtte majdnem le Zámbó Jimmy Pataki AttilátImmáron több mint 20 éve, hogy az ország zenei Királya, Zámbó Jimmy életét vesztette. A halálát azóta is rendkívül sok bizonytalanság, rejtély és teória lengi körül, de úgy látszik, ezeknek se vége, se hossza.

A legújabb teóriáról a Dáridó házigazdája, Galambos Lajcsi rántotta le a leplet – írja a Blikk.

A DÁRIDÓ HÁZIGAZDÁJA ORSZÁGOS TURNÉT SZERVEZETT, MELYRE FELLÉPŐKÉNT JIMMYT ÉS AZ EDDA FRONTEMBERÉT, PATAKY ATTILÁT KÉRTE FEL. A KÉT DUDÁS KÖZÖTT AZONBAN IDŐVEL EGYRE TÖBB KONFLIKTUS TÁMADT.

A vita abból pattant ki, hogy az egyik koncert végén Attila szeretett volna elbúcsúzni a közönségtől, hiszen Miskolc a szülővárosa, de Jimmy tudta, hogy az teszi fel a koronát a bulira, aki a műsort befejezi, ezért nem akarta átengedni ezt. Pillanatok alatt idegessé vált a hangulat, pláne, hogy Jimmy még a színpadról is beszólt Attilának – mesélte a 2012-es Frizbiben Lajcsi.


A botrány a műsor szünetében robbant ki: berohantak a mulatós zenész öltözőjébe, hogy siessen, mert

ZÁMBÓ ELŐVETTE A PISZTOLYÁT A SZÍNPAD MÖGÖTTI RÉSZEN, ÉS PATAKY ÁLLT VELE SZEMBEN. LAJCSI ELVETTE A FEGYVERT ÉS RÁJUK SZÓLT, FEJEZZÉK BE A VITÁT.

A Star magazin megkereste Jimmy édesanyját, a család ugyanis mindeddig nem szólalt meg ebben a témában.

Butaságnak tartom, hogy időről időre előhozakodnak ezzel a történettel. Nálam jobban senki nem ismerte a fiamat, én pedig kizártnak tartom, hogy bárkit képes lett volna lelőni. Bizton állítom, ha ez meg is történt, az én gyerekem csak baráti heccből cselekedett, ő ugyanis képtelen lett volna kiontani mások életét! Nem akarom bántani Lajost sem, de amikor előállt ezzel, sokat rombolt a fiam emlékén.