Kiderült, ezért lőtte majdnem le Zámbó Jimmy Pataki Attilát


Kiderült, ezért lőtte majdnem le Zámbó Jimmy Pataki Attilát



Immáron több mint 20 éve, hogy az ország zenei Királya, Zámbó Jimmy életét vesztette. A halálát azóta is rendkívül sok bizonytalanság, rejtély és teória lengi körül, de úgy látszik, ezeknek se vége, se hossza.

A legújabb teóriáról a Dáridó házigazdája, Galambos Lajcsi rántotta le a leplet – írja a Blikk.

A DÁRIDÓ HÁZIGAZDÁJA ORSZÁGOS TURNÉT SZERVEZETT, MELYRE FELLÉPŐKÉNT JIMMYT ÉS AZ EDDA FRONTEMBERÉT, PATAKY ATTILÁT KÉRTE FEL. A KÉT DUDÁS KÖZÖTT AZONBAN IDŐVEL EGYRE TÖBB KONFLIKTUS TÁMADT.

A vita abból pattant ki, hogy az egyik koncert végén Attila szeretett volna elbúcsúzni a közönségtől, hiszen Miskolc a szülővárosa, de Jimmy tudta, hogy az teszi fel a koronát a bulira, aki a műsort befejezi, ezért nem akarta átengedni ezt. Pillanatok alatt idegessé vált a hangulat, pláne, hogy Jimmy még a színpadról is beszólt Attilának – mesélte a 2012-es Frizbiben Lajcsi.


A botrány a műsor szünetében robbant ki: berohantak a mulatós zenész öltözőjébe, hogy siessen, mert

ZÁMBÓ ELŐVETTE A PISZTOLYÁT A SZÍNPAD MÖGÖTTI RÉSZEN, ÉS PATAKY ÁLLT VELE SZEMBEN. LAJCSI ELVETTE A FEGYVERT ÉS RÁJUK SZÓLT, FEJEZZÉK BE A VITÁT.

A Star magazin megkereste Jimmy édesanyját, a család ugyanis mindeddig nem szólalt meg ebben a témában.

Butaságnak tartom, hogy időről időre előhozakodnak ezzel a történettel. Nálam jobban senki nem ismerte a fiamat, én pedig kizártnak tartom, hogy bárkit képes lett volna lelőni. Bizton állítom, ha ez meg is történt, az én gyerekem csak baráti heccből cselekedett, ő ugyanis képtelen lett volna kiontani mások életét! Nem akarom bántani Lajost sem, de amikor előállt ezzel, sokat rombolt a fiam emlékén.