.

MA Korda Gyuri bácsiék szállodájában voltunk.. Amikor megtudtuk mennyibe kerül egy éjszaka, az állunk leeesett



A népszerű házaspár mindent megtesz annak érdekében, hogy imádott hoteljüket és azok alkalmazottait megmentsék.

Rendkívül jutányos áron, havi kilencvenezer forintért bárki bérbe veheti Korda György és Balázs Klári szállodájának egyik szobáját.


A házaspár mindent megtesz annak érdekében, hogy megmentsék az alkalmazottaikat, ezért október óta havi bérletben lehet kivenni a szobáikat. Kezdetben Balázs Klári elmondta a ripost-nak, hogy 85 ezertől 105 ezer forintig lehet különböző típusú szobákat bérelni.

Most úgy tűnik, már csak a középkategóriás, havi kilencvenezer forintos lakosztályok maradtak meg, amikben a leírás szerint lehetőség van egy, két vagy három fő elhelyezésére. Ráadásul kauciót sem kell fizetni, az ár pedig tartalmazza a wifit, a külön fürdőszobát, az ingyenes parkolást és a heti egyszeri takarítást.

„Mi ezzel a kezdeményezéssel nem jutunk anyagi haszonhoz, viszont így megmenthetjük az alkalmazottainkat, és kifizethetjük a hotel rezsiköltségét. Ráadásul olyan embereknek segíthetünk az olcsóbb lakhatásban, akik a vírus miatt nehéz helyzetbe kerültek„ – mondta el korábban lapunknak a házaspár.



Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék