MA Korda Gyuri bácsiék szállodájában voltunk.. Amikor megtudtuk mennyibe kerül egy éjszaka, az állunk leeesett


MA Korda Gyuri bácsiék szállodájában voltunk.. Amikor megtudtuk mennyibe kerül egy éjszaka, az állunk leeesettA népszerű házaspár mindent megtesz annak érdekében, hogy imádott hoteljüket és azok alkalmazottait megmentsék.

Rendkívül jutányos áron, havi kilencvenezer forintért bárki bérbe veheti Korda György és Balázs Klári szállodájának egyik szobáját.


A házaspár mindent megtesz annak érdekében, hogy megmentsék az alkalmazottaikat, ezért október óta havi bérletben lehet kivenni a szobáikat. Kezdetben Balázs Klári elmondta a ripost-nak, hogy 85 ezertől 105 ezer forintig lehet különböző típusú szobákat bérelni.

Most úgy tűnik, már csak a középkategóriás, havi kilencvenezer forintos lakosztályok maradtak meg, amikben a leírás szerint lehetőség van egy, két vagy három fő elhelyezésére. Ráadásul kauciót sem kell fizetni, az ár pedig tartalmazza a wifit, a külön fürdőszobát, az ingyenes parkolást és a heti egyszeri takarítást.

„Mi ezzel a kezdeményezéssel nem jutunk anyagi haszonhoz, viszont így megmenthetjük az alkalmazottainkat, és kifizethetjük a hotel rezsiköltségét. Ráadásul olyan embereknek segíthetünk az olcsóbb lakhatásban, akik a vírus miatt nehéz helyzetbe kerültek„ – mondta el korábban lapunknak a házaspár.