Nem a Dunába dobta Mariann testét Attila. ITT találták meg Mariannt a Rendőrök


Nem a Dunába dobta Mariann testét Attila. ITT találták meg Mariannt a Rendőrök

 


“Sajnálom, nem ilyennek neveltem a fiamat” – megtalálták a Karcagról eltűnt Marianna holttestét, mégsem a Dunába dobta volt párja

 

Nem a Dunába dobta, hanem elásta volt élettársa holttestét B. Attila. A férfi azt állította, hogy karácsony előtt két nappal volt párja eltűnt otthonról. Később kiderült, amit aztán be is vallott a rendőrségen, hogy megfojtotta, majd autója csomagtartójában elvitte otthonról a kétgyermekes anya holttestét.


Nem a Dunába dobta

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak hatásos kihallgatás-technikai kérdéseire 2021. január 7-én – folytatólagos gyanúsított kihallgatásán –B. Attila beismerte, hogy áldozatát nem a folyóhoz vitte, hanem lakhelyének közelében elásta.


Megtalálták a holttestet

A nyomozók még aznap megtalálták a holttestet a Felsőlajos közelében.  Az eljáró hatóság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit. 


Felöltözött és elment

Kiss Marianna Évát azután kezdték el keresni, miután volt párja váratlanul meglátogatta karcagi otthonába. B. Attila később azt állította, hogy kávéztak, majd Marianna felöltözött és elment otthonról. Ő pedig a gyerekekkel a házban maradt.


Anyja nem hitt benne, hogy eltűnt a lánya

Marianna karácsony előtt két nappal tűnt el nyomtalanul. Édesanyja mindvégig sejtette, hogy lánya bűncselekmény áldozata lett.

 

Megtalálták a ruháit

Néhány nap múlva a kétgyermekes anyuka ruháit megtalálták egy Lajosmizséhez közeli erdőben. Ekkor már a rendőrök is sejtették, hogy nem csupán egy eltünésről van szó, hanem valószínűleg a fiatal nő bűncselekmény áldozata lett.

 

Bevallotta a gyilkosságot

B. Attilát ezután kihallgatták a rendőrök, akiknek bevallotta, hogy megfojtotta, majd az ágyneműtartóba rejtette Mariannát. A holttestet ezután autója csomagtartójában szállította el lakhelyére Felsőlajosra. Egyébként 3 éves kisfiát is ugyanazzal az autóval vitte el felsőlajosi otthonába.  

Megszólalt az elkövető édesanyja

B. Attila édesanyja azt nyilatkozta, hogy amikor fia hazaért a tragikus napon, nem viselkedett furcsán. Mindig ideges típus volt, ezért nem tűnt fel az asszonynak, hogy bármi különös történt volt a férfival. Marianna eltűnéséről szóló posztokat is megosztotta a Facebookon. „Sajnálom, nem ilyennek neveltem a fiam” – mondta a 62 éves asszony a Borsnak.


Napokig nem találták a holttestet

A férfi azt vallotta a rendőröknek, hogy a holttestet bedobta a Dunába. A rendőrök nagy erőkkel keresték, de nem találták meg a holttestet, egészen csütörtökig.