Nem elég, hogy balesetet okozott, még cserben is hagyta a testvéremet ez a nő. KERESSÜK, mert elhúzta a csíkot a helyszínről


Nem elég, hogy balesetet okozott, még cserben is hagyta a testvéremet ez a nő. KERESSÜK, mert elhúzta a csíkot a helyszínről

Frissítve: Hazudott a Nő, aki közzétette ezt, mégpedig abban, hogy cserbenhagyásos baleset történt, ugyanis a balesetet szenved fél elmondta, hogy nem így történt. A Rendőrség a Facebook oldalán tette közzé a felhívást a Fake News-ról. 





Keressük azt a személyautót és tulajdonosát aki 2021.01.16-án 12:25-kor az M6-os autópályán Pécs felé az Érd és Százhalombatta közötti útszakaszon (egyből az érdi felhajtó után, 21-22 kilométerkő között) balesetet okozott testvéremnek, aki a szalagkorlátot átszakítva közel 10 métert zuhant, majd okozója cserben hagyta. 

Személyi sérülés is történt és a képeken látható autó totálkárosra tört. Amennyit biztosan tudunk a keresett személyről, hogy feltehetőleg egy 25-30 év körüli nő, aki egy világosszürke Volkswagen márkájú személygépkocsit  vezetett férfi utasával. Kérjük, azokat akik konkrétumokkal tudnak segíteni (információ, videofelvétel, ipari kamera felvétele) írjanak! 

Kérjük, segítsetek egy megosztással, hogy a történések eljussanak az okozóhoz, vagy azokhoz a személyekhez, akik segítségünkre lehetnek, ezzel is elősegítve a rendőrségi nyomozást. A megosztásokat köszönöm a családom nevében is.