Schobert Norbi : "A 160 centis 60 kilós nő az molett. Én szégyellem magam a 70 kilósak helyett "


Schobert Norbi : "A 160 centis 60 kilós nő az molett. Én szégyellem magam a 70 kilósak helyett "“70 kg alatt nincs jó Nő! A csontokat a kutyáknak! A húst a férfiaknak!” Ma éppen ez a poszt hódít a közösségin. A Nő 70 kg alatt nem jó Nő????! A többit a kutyáknak??? Lájkoljátok, helyeseltek ezerrel. Taps! Van hozzáfűznivalóm. Szerinted Sophia Loren 70 volt? Palvin Barbi? Naomi Campbell? Brigitte Bardot? Karády Katalin is annyi volt, mint a profi box férfi középsúlya? Hát nem! Ezzel a szöveggel és képpel lehet a Nőket, Asszonyokat zsíros húsból álló, kilóban mérhető kielégítési biomasszává degradálni. 


(Megjegyzem a képen egy kb. 160 centis, 60 kilós molett hölgy látható és tényleg csinos!)A poszt üzeni, hogy nem jó Nő aki 48-60 kg, odafigyel a kajára, edz. Nem él szénhidrát-inzulin hullámvasúton. Sőt! Ha netán 90 kilós, az még jobb, hiszen a Nő fogalma 70-nél kezdődik, feljebb csak jobb! Mit érdekel a WHO és a BMI index? Ezzel az erővel a Férfi pedig 100-nál indul! Én voltam 100 kiló! Tudod hogy néztem ki? Így bókoltak volna nekem: Nincs szebb mint a lógó férficsöcs alatti lepényhas izzadó, pállott árnyékában az másfél kilós zsírcipó tompor, mely körbeágyazza a férfiasságot! Respect! Ez a meló és a férfiasság! Ezt kívánják a Nők! Tényleg? 


Mérjünk húsban, zsírban, mint a hentesnél! Gratula! Az ilyen posztokkal romboljátok le a magukra odafigyelő, igényes Nőket és hagyjátok büszkén az Instán feszíteni pizzával, kólával, jégkrémmel a kézben, a nem sportoló 70 felettit! Betaszítjátok a diabéteszbe, IR-be, szívbetegségbe, mellrákba, depresszióba, az összes hájbetegségbe! Ez Nektek simán megy! Hagyjátok, hogy elfogadja az egészségileg elfogadhatatlant! Amikor a több éve szült 90 kilós Kismamákat kértem, hogy mentsék meg az egészségüket és a kapcsolatukat, mert nem minden férfi tolerálja örökre az 50-ből a 90-et döngő léptekkel, meg akartátok ölni a családomat. A pillanatnyi tapsra éhező influenszerek a terhesség elleni támadásnak akarták értelmezni. Hát tudod mit? 


A legjobban a várandós Anyákat tisztelem! Három gyerekem van, de nem hagyom, hogy elveszítsék a szexi, női büszkeségüket! 70 kg kell Neked otthonkában? Szuper! Erre most ezt toljátok? 70 kilótól vagy jó Nő?! Csak azzal jó a szerelem? Kellő zsír és sonka a fizikai vágyadhoz? Gratulálok!

Én szégyellem magam! Nőgyalázás lájkolva! Tárgyiasítás! Szexuális segédeszköz kilóra mérve! 30 éve dolgozom az egészségért és az orvosilag ideális testsúly középértékért! Egy olyan élelmiszeripari szolgáltatási lowcarb, keto rendszert hoztam létre ami a világon sincs!Milliók tornáztak rám a 90-es és 2000-es években! Százezreknek segítek, erre ezt lájkoljátok? Ezt? Ezt osztjátok? Szerintetek 70 kiló alatt nem jók a Nők??? Elmondom! Jók alatta is és felette is, de nem írhatsz és posztolhatsz ilyet! Lehet a modell belső értékek nélkül is taszító és a molett, vidám, szerető Nő is szexi. 


A harcom nem erről szól! Az egészségről és a tiszteletről, de mindig őszinte leszek. Akárhogy nézem az orvosi szakirodalmat és a BMI-t, a 70 kg nőknél max 180 centinél lehet egészséges még! Elkeserítő és elszomorító ez a kép, mert a legtöbb Lány, Nő, Édesanya pont az ellen küzd, hogy soha ne kezdődjön hetessel! Én velük értek egyet és amíg élek, minden erőmmel azon dolgozom, hogy segítsek Nekik és ilyen hazug, ártalmas üzenettel ne találkozzanak! Na Búék Nektek is! Norbi (a régi kutyás képen még csak 90kg) Zárókérdés: Ki küzd közületek, hogy végre 70kg fölé menjen? Ki küzd azért, hogy végre 70 alá menjen?