.

Szemtanúk látták, ahogy a kislány próbált kimászni az égő autóból a tegnapi balesetben.A tűzoltók is zokogtak, amikor meglátták a kisbabátTöbben próbáltak segíteni annak a négy embernek, akik csütörtökön halálos balesetet szenvedtek Győr közelében. Szemtanúk szerint autójuk akkora erővel csapódott egy teherautónak, hogy az ütközés az út szélére repítette őket, majd szinte azonnal kigyulladt. Az utasok nem tudtak időben kiemenkülni.

"A teherautót vezető férfi egyből kipattant és porral oltóval rohant a roncshoz. Mások is megálltak, vagy tucatnyi ember sietett a bajbajutottak megsegítésére" – mondta a Blikknek egy szemtanú, aki szerint három felnőtt és egy gyerek ült az autóban. Szerinte

A GYEREK MÉG ÉLETBEN LEHETETT, PRÓBÁLT KIJUTNI AZ ELDEFORMÁLÓDOTT KOCSIBÓL.


Hiába érkezett segítség, a négy utasnak nem volt lehetősége kimászni a lángoló autóból. A rendőrség azt közölte:

EGY GYŐRI CSALÁD VOLT AZ ÁLDOZAT,

a negyvenes szülők, egy 18 éves lány és egy kisgyerek ült a kocsiban. A balesetről az Origo is írt.


A körülmények egyelőre tisztázatlanok, de állítólag az ütközés előtt a Matizt nagy tempóval megelőzte egy másik autó. Az nem derült ki, hogy ez a kocsi megállt-e segíteni, avagy keresik-e a tulajdonosát.


"Én akkor értem a helyszínre, mire eloltották a kocsit. Füst terjengett és egy halott feküdt az úton. Nagyon megrázó volt" - mondta egy férfi. A teherautót vezető férfi felesége drámai vallomást tett.


„A férjem vezette a kamiont, és higgyék el, hogy mindent megtett.

Oltották a tüzet, azokkal a kollégákkal és sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Ne bántsák őket. Anélkül is elég nehéz ez.

Őszinte részvétem a hozzátartozóknak. Borzasztóan sajnálom" – írta.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak