Az útra borulva sírt, a tegnap meghalt 6 éves kisfiú édesanyja.." csak hívtak, hogy meghalt a fiam..a nagymama elengedte a kezét..


Az útra borulva sírt, a tegnap meghalt 6 éves kisfiú édesanyja.." csak hívtak, hogy meghalt a fiam..a nagymama elengedte a kezét..



Halálra gázolt egy hatéves gyereket egy autós Gádoros közelében csütörtök délután. A gyereket óvodából vitték haza egy kisbusszal, a nagymamája várta az út szélén, amikor a tragédia történt. A gyerek – miután leszállt – takarásból szaladt át az úton, ekkor ütötték el, csaknem 30 métert repült. Az édesanyja és nagymamája sírva nyilatkoztak a Tényeknek.


„Édes drágám! Úristen, belebetegszek„ – önkívületi állapotban zokogott a földön az anya, elgázolt fiát siratta. „Nekem kellett volna kijönnöm anyám a buszhoz, akkor még most is beszaladna, ott rosszalkodna.”


A gyerek már leszállt a kisbuszról, majd a takarásból kiszaladt az útra, ahol a Gádoros felől közlekedő fekete autó elgázolta. A gyerek csaknem 30 métert repült az ütközéstől.


”Ő az édes drágám, aki tegnap meghalt. 6. évet töltötte szeptemberben, ő az életem„ – mondta az édesanya, Ugrai Piroska a Tényeknek, miközben a kisfia képét szorongatta.


Otthon várta haza óvodából a kisfiát az anyja, amikor szóltak neki, hogy tragédia történt.


„Fél 4-kor már szóltak, hogy jöjjek, mert meghalt a fiam, odáig repült, 25 méterre.”


A kisfiú már leszállt a buszról, az út mellett volt. A nagymama pedig épp a sofőrrel beszélt, ezért nem vette észre, hogy az útra szaladt az unokája.


„Míg elvettem a papírokat, annyi idő alatt történt. Kerestem a gyereket, mikor ide adták a papírt, akkor láttam, hogy szalad a buszsofőr újraéleszteni, mondom mi történt, hát elütötte az a kocsi.”


A kisfiú út melletti árokba csapódott. Épp akkor ment ott egy fehér autó. Keresztbe állt az úton, majd azonnal kiszállt segíteni. Mentőhelikopter a helyszínre érkezett, de a kisfiú életét már nem tudták megmenteni.