Belehalt az édesanya, ahogy próbálta megmenteni a 10 hónapos babáját


Belehalt az édesanya, ahogy próbálta megmenteni a 10 hónapos babáját



Oroszlánként próbált védelmezni kisfiát az édesanyja, ám a kegyetlen apa elrabolta tőle. Menekülés közben pedig halálra gázolta a nőt.


Borzalmas családi tragédiáról számoltak be az amerikai Arizonából. Eric Maest mindenféle magyarázat nélkül rabolta el mindössze 10 hónapos kisfiát az édesanyjától.

Brittany Walker-Martie (30) azonban nem hagyta annyiban és testével próbálta megvédeni gyermekét. Miután elragadta tőle, még a kocsira is rávette magát, hogy megállítsa, de a férfi kegyetlenül halálra gázolta őt.


A szomszédban lakó szemtanúk azonnal riasztották a mentősöket, így a nőt életveszélyes állapotban, de kórházba szállították. Brittany végül nem bírt tovább küzdeni, és orvosai minden próbálkozása ellenére sem tudták megmenteni az életét. Kisfiát rajongási szerette az édesanyja, így halálában valószínűleg hozzájárult az elrablása is és a tudat, hogy képtelen volt megmenteni.


A menekülő Ericet később több várossal távolabb, Phoenixben egy összehangolt rendőri akció során tudták elfogni. A tisztek a 10 hónapos Abel Maest ezután biztonság helyre szállították. A kisfiú elhelyezéséről azonban nem adtak bővebb információt – írja a Crime Online oldala.


A kedd este történt tragédia kapcsán még nem tisztázott, hogy miért rabolta el gyermekét az édesanyjától a férfi. A további részleteket a kihallgatástól remélik a rendőrök.