Gáspár Zsolti eladja a házát. Szolid 1800 négyzetméteres luxusvilla..500 millióért kínálja, itt vannak a belső képek


Gáspár Zsolti eladja a házát. Szolid 1800 négyzetméteres luxusvilla..500 millióért kínálja, itt vannak a belső képek


530 millió forintért árulja az otthonát Gáspár Zsolti (45) – fedezte fel a Blikk! A nemrégiben a TV2-n futó Farm VIP-ben műsorvezetőként bemutatkozó Zsolti úgy döntött, közel öt évtized után elhagyja szülőfaluját, luxusvilláját pedig eladásra bocsátja az interneten. Ám mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki ott szeretne élni, ugyanis több mint félmilliárd forintot kér érte az ifjabbik Gáspár fivér, amely szerinte reális ár az ingatlanért. Az 5000 négyzetméteres telken lévő, 1800 négyzetméteres házban 10 hálószoba, 7 fürdőszoba, de még szauna is található, a kertben feszített víztükrű medence és egy hatbeállásos garázs is található, így nem csoda a borsos ár.


– Igen, való igaz, hirdetem a villát. A gyerekek kirepültek a fészekből, a lányom Budapesten jár egyetemre, a fiam pedig cukrásznak tanul, nem kell már nekünk ekkora ház – ismerte el a Blikknek Zsolti, amikor arról érdeklődtünk nála, az ő otthonának hirdetése látható-e az interneten.


Érdekesség, hogy mindössze néhány méter és egy fal választja el Zsoltit a testvérétől, Győzikétől (47), aki a családjával a szomszéd házban lakik. Emellett a fivérek édesapja, idősebb Gáspár Győző (68) is ott él Zsoltival egy telken, ám úgy tudjuk, ő is költözik.


– Szeretnénk egy tanyát, egyelőre Gödöllő, Pest és Győr jött szóba, de még igazán nem tudjuk, hová megyünk. Apám jön velünk, ez nem is kérdés, őt nem zavarja a költözés. Persze, lelkileg nehéz ez nekünk, hiszen engem 1975-ben ebbe a házba hoztak haza, és ugyan azóta újjáépítettük, de mindig is itt éltünk. Most mégis úgy érzem, eljött az ideje a változásnak – sóhajtott Gáspár Zsolti, aki bízik benne, hogy mielőbb talál vevőt a házra.


– Remélem, mielőbb sikerül eladni. Szerintem az ára is rendben van, hiszen itt minden luxus, jól jár, aki megveszi – magyarázta Gáspár Zsolt, aki állította, Győzőt még nem avatta be a tervébe. – Szeretem őt, de nem szóltam még neki. Miért kéne? Ha eljön az ideje, megtudja.


Győzike: megszegi az ígéretét


Gáspár Győző nem sokkal a hívásunk előtt a rokonaitól tudta meg, hogy Zsolti meghirdette a házát, mert költözésre készül. A Romantic frontembere egyszerre volt szomorú és felháborodott.


– Anyu a halálos ágyán ígértette meg velünk, hogy itt maradunk. Nem akarom elhinni, hogy apám elmenne innen, hiszen itt van eltemetve a felesége. Zsolti szégyellje magát! Nem tudom, miért hiszi magát akkora sztárnak, hogy Pestre kell költöznie. Azt is hogy gondolja, hogy ennyit kér a villáért? Hát, nem Hollywoodban vagyunk! – bosszankodott Győzike.