Kitálalt Várkonyi Andrea.. nyílt levéltben írta ki, amit mindenki csak találgatott eddig


Kitálalt Várkonyi Andrea.. nyílt levéltben írta ki, amit mindenki csak találgatott eddig

(kép: illusztráció) 

Szakítása óta különféle híresztelések reppennek fel Várkonyi Andi magánéletével kapcsolatban. A tévézéstől visszavonult híresség, aki jelenleg pszichológusként dolgozik, most tiszta vizet öntött a pohárba és üzent az állítólagos ismerőseinek is, akik helyette és róla nyilatkozgatnak!

 

"NYÍLT LEVÉL A NEVÜK ELHALLGATÁSÁT KÉRŐ INFORMÁTOROKNAK. Van az a pont, amikor az embernek, így nekem is, elege lesz abból, hogy nevük elhallgatását kérő “jól informáltak” fröcsögnek a sajtó különböző orgánumaiban. Abból még inkább elegem van, hogy mindezt úgy teszik, hogy engem egyik oldal sem kérdez meg. Ezért itt az ideje annak, hogy megerősítsem: az elköltözésem óta köszönöm szépen remekül vagyok mind fizikailag mind lelkileg, a vissza-visszatérő hangszálgyulladásomat leszámitva. Ennek köszönhetően a munkámat, ami a pszichológia, maximálisan elvégzem, de miután a hivatásom mellett elsősorban édesanya vagyok, ez nem teszi lehetővé, hogy heti egy esténél többet legyek távol Nóritól. 

Értem ezalatt azt, hogy a csoportos pszichológiai foglalkozások az esti órakban zajlanak. Ha bárkinek ezek után bármilyen kérdése vagy kételye van, egészen nyugodtan vegye a fáradtságot és keressen meg akár telefonon, akár e-mailben, akár a közösségi média bármely felületén. Szívesen válaszolok a kérdésekre ha az, az egészségi állapotomra vonatkozik. Szerencsére az újságírók nagy többsége rendkívül korrekt, kiváló viszonyt ápolok velük. Ők, ha bármilyen információ birtokába jutnak, legyen az vélt vagy valós, egészen egyszerűen megkérdeznek. A többiek meg példát vehetnének róluk.

További szép napot mindenkinek: Dr Várkonyi Andrea"