Koronavírussal került kórházba az ismert Fideszes politikus


Koronavírussal került kórházba az ismert Fideszes politikus



Koronavírussal kórházba került a HÍRES magyar politikus! IGEN, Ő, akire Ön is gondol.. Szomorú, de így van most:

Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő koronavírus-fertőzés miatt kórházba került – tudatta Facebook-oldalán a politikus. “Életem legnagyobb megpróbáltatását élem át, ennyire beteg még sosem voltam, de fel fogok épülni!” – mondta el állapotáról a politikus, akit jelenleg a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban ápolnak.


Életem legnagyobb megpróbáltatását élem át, ennyire beteg még sosem voltam, de fel fogok épülni!" - mondta el állapotáról a politikus, akit jelenleg a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban ápolnak. Mint írja, jó jó kezekben van, orvosai, ápolói mindent megtesznek a betegekért.


"Kérem, hogy nagyon vigyázzanak magukra, a koronavírus nem válogat. Megfertőz fiatalt és időset, egészségeset és beteget, férfit és nőt, ellenzékit és kormánypártit egyaránt. Innen is arra kérem Önöket, hogy tartsák be a védelmi intézkedéseket, és aki csak teheti, regisztráljon a védőoltásra, mert csak azzal vethetünk véget a most uralkodó áldatlan állapotoknak" - írja posztjában Bányai.


Mindenkit arra buzdít a kórházból, hogy ne válogassanak a védőoltások közül, akinek lehetősége van, éljen vele


"Bár én is megkaphattam volna már a védőoltást! Amerikait, németet, angolt, oroszt, kínait, bármelyiket, hogy elkerüljem ezt az állapotot. " - írta.