Meghalt egy idős nő az érdi Lidl-ben, az üzletet azonnal bezárták, mindenkit kizavartak


Meghalt egy idős nő az érdi Lidl-ben, az üzletet azonnal bezárták, mindenkit kizavartak



Rosszul lett és meghalt egy idős nő Pest megyében, az érdi Lidlben. Az üzletet azonnal bezárták. Két évvel ezelőtt a csömöri Auchanban történt hasonló tragédia.


Meghalt egy nő a Lidlben

Rosszul lett és meghalt egy idős hölgy az érdi Lidl áruházban péntek délelőtt. A kiérkező mentők sajnos nem tudták újraéleszteni.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.


Bezárt az áruház

A Lidl arról tájékoztatta a vásárlókat, hogy az érdi áruházuk emiatt péntek délutánig zárva tart. A pontos nyitásról még nem közöltek újabb információt, írja a BudapestKörnyéke.


Állítólag bombariadó is van

Közben a Facebookon azt írják, hogy bombariadó is van az üzletben. Többen úgy vélik, hogy csak amiatt hirdettek bombariadót, hogy így hamarabb ki tudják üríteni az épületet a haláleset miatt.



Tragédia az Auchanban

2019 novemberben a csömöri Auchanban is hasonló tragédia történt. Ott egy férfi egy pogácsával állt a pénztárnál, amikor rosszul lett. Életét már nem tudták megmenteni.


Haláleset a Pennyben

2020 januárjában az egyik Vas megyei Pennyben halt meg egy ember. A kőszegi férfi életét már nem tudták megmenteni


Hirtelen szívleállás

Az esetek többségében az ilyen rosszulléteket valamilyen hírtelen fellépő szívleállás, infarktus okozza. Többször láttunk már olyan felvételeket, amikor a focipályán fiatal, életerős focisták egyik pillanatról a másikra összeesnek és meghalnak.


Gyors segítséggel megmenthető

Viszonylag gyakori a hirtelen szívhalál, és sajnos látványos, emiatt az egyes eseteknek hamar és könnyen híre megy. A statisztikákból az látszik, hogy Magyarországon évente nagyságrendileg 26.000 érintettről beszélhetünk, ugyanakkor a betegek egy része gyors segítséggel megmenthető.