Müller Cecíliának öltözött egy kisgyerek farsangkor.. Megnyerte!


Müller Cecíliának öltözött egy kisgyerek farsangkor.. Megnyerte!


 
  Nyilván a mostani helyzetben semmiféle “buli” és esemény nem lehet. A járvány ellenére sok helyen osztályszinten megrendezik a mulatságot. A picik tűkön ülve várták már az eseményt. Szükségük van arra, hogy egy kis vidámságban is részük legyen.

Egy 9 éves kisfiú úgy döntött, hogy a jelmezével megpróbál a lehető “legaktuálisabb” lenni.


 
A fiú és a szülei már hétfő óta azon ötleteltek, hogy a gyermekük minek öltözzünk a jelmezbálon. A kissrác rendkívül “válogatós” volt. Valahogy semmilyen ötletre sem csillant fel a szeme. Anyja poénból azt mondta, hogy “akkor legyél Müller Cecília”. Édesanyja legnagyobb meglepetésére a fiú rávágta, hogy “jó!”.


A jelmezhez nem kellett különösebben nagy barkácsolás. Egy paróka, egy szemüveg, egy blúz, nyaklánc na meg persze a pulpitus.


Akkora sikert aratott az öltözékével, hogy meg is nyerte a jelmezversenyt. Egy Facebook csoportba is feltöltötték a képeket és ott is rengeteg dicséretet kapott. Több mint 10.000 reakció érkezett a képére.

 
Természetesen az édesanya leszögezte, hogy semmilyen bántó szándék nincs a jelmez mögött. Egyszerűen a poén kedvéért öltözött be a kisfiú a híres vezetőnek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!