Nem javul az állapota, végrendeletet írt Gór Nagy Mária


Nem javul az állapota, végrendeletet írt Gór Nagy Mária



Gór Nagy Mária három hónapja esett át a fertőzésen, de még mindig nem tudott talpra állni.

Nem javul az állapota, végrendeletet írt a koronavíruson átesett magyar színésznő Fotó: MTI/Zih Zsolt

Három hónapja esett át a koronavíruson Gór Nagy Mária, a színésznő azonban még mindig nem tudott talpra állni a betegségből: 45 kilogrammra fogyott, nincs ereje és étvágya sem, sokszor szédül és fullad.


„Sajnos, nem javul az állapotom. Immunerősítő és étvágyjavító gyógyszert kapok, de alig van jártányi erőm, az orvos mondta, hogy sokaknál előfordul ilyen hosszan tartó utóhatás” – mondta el a Blikknek Gór Nagy Mária, akit a betegség ráébresztette a múlandóságra, ezért úgy döntött a férjével, Gulyás Buda operatőrrel, hogy papírra vetik a végakaratukat.

„A koronavírustól három napig szörnyű állapotban voltam, iszonyúan köhögtem, magas lázam volt, az ágyból sem tudtam kikelni. Akkor gondoltam bele, hogy én is belehalhatok ebbe, mint sok idős ismerősöm, kollégám. Korábban nem végrendelkeztem, de eldöntöttem: itt az ideje. Rádöbbentem, hogy egyik pillanatról a másikra kerülhetek olyan helyzetbe, hogy már nem lesz rá lehetőségem. Mindent elkövetek, hogy helyrejöjjek, de nem árt, ha elrendezek magam körül mindent, amit csak lehet” – fejtette ki a lapnak.

A színésznő egyébként férjét is megfertőzte, de férfi azóta már teljesen jól van. A színésznő elmondása szerint neki nem maradt vissza semmilyen tünete.