Nyilvánosság elé fog lépni Schumacher. A család közölte a pontos dátumot is


Nyilvánosság elé fog lépni Schumacher. A család közölte a pontos dátumot is



Megvan, mikor lehet a nagy nap! Több mint hét éve erre várunk. Rövidesen teljesülhet a rajongók és főleg a lánya, Gina-Maria nagy álma?

Új reménysugárral kecsegteti Michael Schumacher rajongóit a német InTouch magazin. „Michael Schumacher: új remény! Teljesíteni akarja lánya, Gina Maria legnagyobb kívánságát” – szól a sokatmondó cím. A lap szerint is igazi szenzáció lenne, „a legfrissebb hírekre” hivatkozva mégis lát esély arra, hogy nyáron a több mint hét évvel ezelőtti síbalesete óta ápolásra szoruló világsztár vezetheti oltár elé a lányát.


A 23 éves Gina Maria Schumacher várhatóan augusztus 1-jén megy feleségül jegyeséhez, Iain Bethkéhez.


Schumacher: új remény a nagy nap miatt


A dátum már eddig is jeles nap volt a Schumacher-családban, hiszen egybeesik a szülők, Michael és Corinna Schumacher 26. házassági évfordulójával.


Az InTouch szerint a tavaly nyári ezüstlakodalmuk, majd a várva várt Schumacher-dokumentumfilm őszre tervezett (ám a koronavírus-járvány miatt azóta húzódó) bemutatója is jó alkalom lett volna, hogy a legendás német sportoló újra megjelenjen a nyilvánosság előtt. A színfalak mögött állítólag arról pusmogtak, hogy Schumi ott akart ugyan lenni, de az állapota – akkor még? – nem engedte meg a színre lépését.


Erőt adhatnak a gyerekek sikerei


A család titkolózása miatt nagy kérdés, hogy azóta mennyit javult a sportember állapota. A cikk alapján mindenesetre a gyerekek révbe érése (Mick Schumacher F1-es bemutatkozása és Gina Maria tervezett házassága) sok erőt adhat apjuknak.



„Remélem, Michael otthon örülni tud a fia sikerének, és nagy elégedettséggel tölti el, amit Mick elért”– mondta erről nemrég Luca di Montezemolo, a Ferrari korábbi elnöke, aki a korábbi közös sikerek idején a Schumacher család jó barátja lett.


Azért küzdenek, hogy újra láthassuk


Ugyanez igaz az akkori Ferrari-főnök Jean Todtra is, aki azon kevesek közé tartozik, akik máig rendszeres vendégei a svájci Schumacher-villának. Elmondása szerint ott együtt szokták nézni a tévéközvetítéseket a versenyekről. Ha valaki, ő tudja, milyen állapotban van a barátja – s ha nem is mond róla konkrétumot, az optimizmusa reményt adhat a rajongóknak.


„Reményeim szerint a világ láthatja majd még őt. Ez az, amiért a családja és ő is dolgozik”– mondta róla Todt a tavalyi Magyar Nagydíjon