Rossz hírek érkeztek Koós János özvegyéről. A lánya közölte a hírt


Rossz hírek érkeztek Koós János özvegyéről. A lánya közölte a hírt



 Sok minden kiderült.


Lányával közös telken, a szerettei közelében él Koós János özvegye, Dékány Sarolta. Az asszony két évvel ezelőtt veszítette el imádott férjét, akivel évtizedeken keresztül éltek boldog házasságban. A gyász éppen ezért fájdalmas, mégis enyhülést jelent, hogy együtt lehet a család.


„Nagyon megnyugtató, és mindenkinek kényelmes, hogy anyu a közelünkben él. Tudok rá vigyázni, bármire szüksége van, azonnal eléri valamelyikünket. Rozi lányom már 17 éves, ő is sokat törődik a nagymamájával. Anyu már várja a tavaszt, hogy kertészkedjen, számít arra is, hogy megkapja az oltást és szabadabb lesz. Időnként főz nekünk, besegít, ahol tud” – mondta el a Blikknek Koós Réka.


„Azt a változást nehéz volt túlélni, amit a halála jelentett, különösen anyunak. Nagyon nehéz nélküle, hiányzik és mindig is hiányozni fog! Rengeteg fotó és emléktárgy maradt utána, már képes vagyok arra, hogy édesapám lemezeit újra hallgassam. Megvan a lakóbusz is, amivel egész Európát beutaztuk még gyerekkoromban. Talán sohasem adom el, annyi szép emlék köt hozzá, ahogy a vitorlásunk is vár. Számolom a napokat, hogy újra vízre tegyük a Koóstolót. Fiatal korom óta van jogosítványom kishajót vezetni” – fogalmazott az énekes lánya.