Álmában halt meg Laura..34 éves volt, és 7 gyermeket hagyott itt..Senki sem tudja, miért kellett meghalnia a 34 éves Laura Hoggnak, aki egészséges és fitt volt, és 7 gyönyörű gyermeket nevelt egyedül.


A gyönyörű anyuka nem sokkal azután halt meg, hogy az angliai Skegness városába költözött, hogy új életet kezdjen közel az édesanyjához, a 60 éves Jane-hez – írja a Mirror.


Bár 17 éves kora óta főállású anyuka volt, közben végig tanult, és már nagyon közel volt ahhoz, hogy megszerezze tanácsadói képesítését. Ekkor jött el az a tragikus éjszaka. Mint mindig, Laura aznap éjjel is álmokkal és vágyakkal feküdt le aludni, ám soha többé nem ébredt fel.


A halálát követő vizsgálat még nem kezdődött meg, ezért a gyászoló család most gyötrődve és kétségek közt várja, hogy kiderüljön, mi történt pontosan.


„Laura mindig olyan vicces volt és melegszívű! Imádta a gyerekeit. Egyszerűen szóhoz sem jutottam, amikor megtudtam, mi történt vele. A szívem szakad meg érte” – nyilatkozta Laura egy volt gimis osztálytársa.


Az anyukát egyik barátja találta holtan az ágyban. Azonnal hívta a mentőket, de Laurán már nem lehetett segíteni.