Éjszaka arra ébredtem, hogy a 6 hetes kislányom már nem lélegzik, és szürke volt. Ekkor elkezdtem sírni, és ekkor valami furcsa történt..


Éjszaka arra ébredtem, hogy a 6 hetes kislányom már nem lélegzik, és szürke volt. Ekkor elkezdtem sírni, és ekkor valami furcsa történt..



Aki nem tudná, az elmúlt pár napot a  Gyermekkórházban töltöttük. Vasárnap este 9 óra körül megfürdettem a 6 hetes kislányomat, adtam neki egy meleg üveggel, és lefektettem éjszakára a kiságyába. 

Tudtam, hogy az újszülött beosztásával éjfél körül újra fent leszek vele. 10. körül elaludtam. Pontosan hajnal 1:15-kor hirtelen felébredtem (tudtam, hogy nem kellett volna olyan sokáig aludnom) és elmentem Kamillához. Úgy nézett ki, mintha nagyon mélyen aludna, ezért rátettem a kezem.

Nem lélegzett, szürke volt és jéghideg. Elkezdtem rázni és kiabálni a nevét. Még mindig nem mozdult, és csukva volt a szeme. Elkezdtem üvölteni a nevét, és megráztam az ágyát, de nem mozdult. Ahogy sikítottam, az apja felkapa őt, és láttam, hogy milyen élettelen  és szürke volt a karjaiban, és a mellkasa nem mozgott. Néztem, ahogy ringatja és könyörögtem neki, hogy mozogjon, de a keze és a feje csak bicegett. Még az arcát is a lányához tette, hogy érezze, volt-e légzés, még ha felszínes is volt. Az arcán láttam a választ. A babám elment.

Elvesztettem. Remegtem, sírtam és sikoltoztam, és csak leestem a padlóra, üvöltve és Istenért sírva, hogy segítsen a babámon. Csak arra emlékszem, hogy azt kiabáltam, hogy ′′ kérlek Jézus, segíts neki! Lélegeztesd!" újra és újra. Nem tudom, hogy másodpercek vagy percek voltak-e, de egy életen át tartó érzés volt.

Abban a pillanatban esküszöm, hogy ránéztem, és elkezdett a színe szürkeségtől a rózsaszínig terjedni. Láttam, ahogy a karja mozgást adott, egy kis mozgást. Sekély lélegzeteket láttam. Láttam, ahogy visszajön.

A bölcsőhalál valódi, de Isten nagyobb.

Gyermekkórházban voltunk vele. Minden elképzelhető tesztet megcsináltak. Éjszaka figyelték apneák, scanek, röntgen, még a dietetikusok is vizsgálják, ahogy eszik.


Még az orvosok sem tudják elmagyarázni, hogy van itt. Nincs légzőszervi, szív, vagy bármilyen egyéb probléma.

Tudom, hogy nem szoktam ilyesmit megsztani, de tanúskodnom kellett. A babám elég sokáig volt távol ahhoz, hogy jéghideg legyen és őszült, de láttam, hogy az élet visszatér. Ha valaha is kétségeid voltak, Isten IGAZ! Őméltóságán keresztül az egyetlen ok, amiért ma a kezemben tartom a kislányomat.